Eugen Tomac: Miscarea Populara va avea si o filiala in Republica Moldova

Marti, 23 Iulie 2013, ora 18:08
2075 citiri
Eugen Tomac: Miscarea Populara va avea si o filiala in Republica Moldova

Partidul Miscarea Populara va avea o filiala si in Republica Moldova, a declarat marti presedintele interimar al formatiunii, deputatul Eugen Tomac.

"In mod cert, Partidul Miscarea Populara va avea o filiala in Republica Moldova pentru ca, asa cum am anuntat de la inceput, acordam o atentie sporita relatiei cu Republica Moldova. Probabil in urmatoarea perioada vom anunta exact si cand se va infiinta filiala din Republica Moldova. De altfel, noi avem in programul nostru, al PMP, un obiectiv foarte clar: militam pentru integrarea europeana a Republicii Moldova, pe principiul 'doua state, acelasi popor'", a spus Tomac, in conferinta de lansare a Partidului Miscarea Populara.

Partidul Miscarea Populara a fost lansat - "Suntem partenerii presedintelui" (Video)

Intrebat daca presedintele Traian Basescu a agreat desemnarea sa ca presedinte interimar al PMP, Tomac, fost consilier prezidential, a spus doar ca relatia sa cu seful statului a ramas la fel ca inainte.

La randul sau, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a sustinut ca propunerea pentru ca Tomac sa fie presedintele interimar al PMP a venit de la membrii fondatori ai fundatiei.

"Eu l-am contactat pe domnul Tomac si l-am invitat la discutii si i-am facut propunerea. Sigur ca, in virtutea relatiilor pe care le avem cu domnul presedinte, l-am informat pe domnul presedinte Traian Basescu in legatura cu propunerea noastra. Dar, domnul presedinte nu s-a implicat absolut deloc in desemnarea membrilor din comitetul de initiativa al partidului", a mai spus Preda.

Miscarea Populara si-a facut filiala la Brasov

Marti au fost depuse la tribunal documentele necesare privind infiintarea Partidului Miscarea Populara. El are drept sigla un mar iar culorile alese de membrii partidului sunt verde si albastru.

La 26 mai, Fundatia Miscarea Populara anunta printr-un comunicat de presa ca in urma consultarilor publice avute cu aderentii fundatiei s-au conturat 15 obiective principale pe care la va sustine Partidul Miscarea Populara.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Miscarea Populara Republica Moldova, #PMP filiala Republica Moldova, #Miscarea Populara Basarabia , #partid