Valerian Vreme, proaspat intrat in Partidul Miscarea Populara - ce functie a primit

Vineri, 23 August 2013, ora 18:19
1875 citiri
Valerian Vreme, proaspat intrat in Partidul Miscarea Populara - ce functie a primit
Foto: www.observatorulbuzoian.ro

Deputatul Valerian Vreme, fost ministru al comunicatiilor si tehnologiei informatiilor in guvernarea PDL, a fost investit oficial de conducerea Miscarii Populare drept responsabil regional pentru zona judetelor Moldovei, mai putin Galati.

"Doua vor fi directiile spre care ma voi concentra, in perioada imediat urmatoare, in noua calitate: organizatorica si doctrinara", a declarat, vineri, Valerian Vreme, cel care semnase in urma cu doua zile adeziunea la noua formatiune politica romaneasca.

Valerian Vreme explica de ce s-a inscris in Miscarea Populara

In privinta managementului organizatoric, deputatul si-a propus sa parcurga toate judetele "pentru a stimula si ajuta infiintarea de organizatii in municipiile ori orasele unde exista deja nuclee de simpatizanti", iar apoi, sa gestioneze "extinderea formatiunii politice din punct de vedere organizatoric pana la finele anului in mai toate localitatile din zona Moldovei" aflate sub conducerea sa.

De asemenea, considera "foarte importanta" din punct de vedere organizatoric si "instruirea membrilor care isi asuma conducerea organizatiilor locale".

Valerian Vreme a demisionat oficial din PDL

"Sunt, in marea lor majoritate, oameni entuziasti, manati de a face un altfel de politica, curata si indreptata catre cetatean in Romania, dar care nu au mai actionat din punct de vedere organizatoric, avand nevoie de un punctaj minim de lucru cu aderentii la Miscarea Populara", a precizat Valerian Vreme.

Concomitent, din punct de vedere doctrinar deputatul bacauan spune ca va actiona "pentru a face cunoscut electoratului ceea ce personalizeaza Miscarea Populara ca formatiune politica de dreapta, dar si singura de opozitie in momentul de fata cand unele partide ce se erijeaza la dreapta spectrului politic fie au intrat in letargie, fie participa la guvernare alaturi de stanga".

Valerian Vreme: As fi ultimul care ar semna cenzura pe Internet

"Cei ce vor intra in structurile de conducere interimare vor avea misiunea, vor fi pregatiti pentru a informa populatia cu privire la proiectele pe care le are in vedere formatiunea politica la care au aderat din propria lor convingere", a mentionat deputatul.

Valerian Vreme a declarat pentru ca a decis, dupa ce si-a "limpezit gandurile politice", sa adere si sa aiba "o contributie dinamica" la Partidul Miscarea Populara pentru ca "este o constructie politica deschisa catre societatea civila, spre oamenii din invatamant si mediul de afaceri".

"In primul rand catre acest electorat imi indrept speranta si incredere ca va fi alaturi de Miscarea Populara in efortul de a schimba Romania", a precizat Valerian Vreme.

Deputatul a mai spus ca s-a inscris in PMP constatand ca initiatorii Miscarii Populare "au ambitia de a forma un altfel de partid, unul avand o imagine nepatata fata de cele constituite in Romania post decembrista, o formatiune politica conectata la problemele reale, libertatile, prosperitatea cetatenilor, la reformele necesare pentru atingerea acestor obiective, dar si pentru conturarea unei imagini pozitive a Romaniei in lumea democratica".

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Valerian Vreme PDL Moldova, #Miscarea Populara Valerian Vreme, #Vreme PMP responsabil Moldova , #partid