Ponta, despre Miscarea Populara: Le urez succes celor de dreapta in aceste miscari browniene

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 20:22
2788 citiri
Ponta, despre Miscarea Populara: Le urez succes celor de dreapta in aceste miscari browniene
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta, copresedinte al Uniunii Social Liberale, le-a urat succes luni, in mod ironic, celor de la Fundatia Miscarea Populara, in "miscarile browniene" pe care le fac cei de dreapta in ultima perioada.

"Sincer sa fiu, ultima mea preocupare in acest moment este ce se intampla cu Fundatia Populara sau cum se numeste. Vad ca este mare inghesuiala pe dreapta, toata lumea e de dreapta, toti cei care au lucrat totdeauna la stat sau au luat bani de la stat sunt toti oameni de dreapta. Eu ma bucur ca nu vin pe stanga, asa incat le urez succes tuturor celor de dreapta in aceste miscari browniene", a declarat premierul la Palatul Parlamentului.

Membrii Fundatiei "Miscarea Populara", prezentati duminica de Marian Preda, presedintele fundatiei, sunt Radu Borza (secretar general al Mensa Romania), Cristian Diaconescu (consilier prezidential), Elenina Nicut (avocat), Daniel Funeriu (consilier prezidential), Sebastian Lazaroiu (consilier prezidential), Georgeta Condur (lector universitar), Cristian Hrituc (consilier de stat in Administratia Prezidentiala).

La evenimentul de prezentare a conducerii Fundatiei Miscarii Prezidentiale au fost prezenti si consilierii de stat in Administratia Prezidentiala Dorel Onaca si Bogdan Oprea, precum si consilierul prezidential Bogdan Dragoi.

Pe 25 martie, consilierul prezidential Cristian Diaconescu a anuntat initierea procedurilor, impreuna cu "colegii sai", pentru infiintarea Fundatiei "Miscarea Populara".

Pe 27 martie, presedintele Traian Basescu afirma in cadrul unei emisiuni televizate ca ideea Fundatiei "Miscarea Populara" ii apartine, dar a subliniat ca nu se va implica in conducerea ei si ca aceasta va fi condusa de un om neangajat politic si cu prestigiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Victor Ponta miscare browniana, #miscare browniana populara Ponta, #ironie Ponta Miscarea Populara , #stiri Miscarea Populara