Vice PDL, despre Miscarea Populara: E rusinos ca PDL fura oamenii PDL

Joi, 25 Iulie 2013, ora 18:04
2288 citiri
Vice PDL, despre Miscarea Populara: E rusinos ca PDL fura oamenii PDL

Vicepresedintele PDL Alin Tise a criticat dur modul in care se constituie Partidul Miscarea Populara, considerand ca acesta e alcatuit din fosti membri ai PDL, care acum incearca sa fure alti oameni.

"Este deranjant ca PDL a ajuns sa fure oamenii PDL-ului. Am vazut ca exista proiecte ca mai multi primari si parlamentari din PDL doresc sa treaca la un alt partid, care e constituit tot din oameni veniti din PDL. Cu alte cuvinte, oamenii din PDL nu sunt furati nici de PSD, nici de PNL, ci PDL a ajuns sa fure oameni din PDL.

Daca va uitati la cei care sunt acum in Miscarea Populara, majoritatea a demisionat din PDL sau au avut conexiuni cu PDL. Ma intreb ce oameni sunt acesti pedelisti care pleaca din PDL, apoi ajung sa fure oameni din propriul partid. Sunt oameni care pleaca din PDL si critica PDL fara sa spuna nimic de USL.

E rusinos ca pedelisti care au fost in prima linie cand s-au luat masurile nepopulare, in loc sa fie in prima linie la opozitie, decid sa plece intr-un alt partid si sa fure primari sau parlamentari din PDL", a spus senatorul democrat-liberal pentru Ziare.com.

Cei care au luat deciziile pleaca sau nu fac opozitie

Senatorul de Cluj spune ca ce se intampla acum in partid e dovada ca PDL trebuie sa scape de "inchipuiti" si "plimbatori de geanta" si spune ca, dintre cei care au fost in fata la luarea masurilor de austeritate, unii au plecat sau nu fac opozitie la USL.

"Acum realizez cat de important e ca acest partid sa se restructureze si sa se reorganizeze, pentru ca PDL trebuie sa scape de yesmeni, de plimbatorii de geanta, de facatorii de tot felul de lucruri, de inchipuitii in politica, de oamenii care nu au valoare politica si vremelnic au detinut functii in partid. Sau poate ca acesti oameni doresc sa ramana singuri in partid si sa se voteze intre ei.

(...)Eu, ca presedinte al Consiliului Judetean Cluj, am fost solidar si am aflat de deciziile luate la nivel de varf in partid, masuri de austeritate care au costat si partidul, luate de oameni din conducere. Ma asteptam ca acei oameni sa fie si ei in prima linie la opozitie fata de USL. In realitate, exista oameni in PDL care joaca la 2 capete, demisioneaza din PDL si merg la alt partid. Proiectele mari sunt pentru oameni mari, cele mici pentru oameni mici!

Dintre cei care au luat anumite masuri pentru tara, unii pleaca din partid, altii stau deoparte si nu fac opozitie. Cei care am suferit din cauza masurilor de austeritate au fost presedinti de consilii, primari, care am pierdut politic. De exemplu, eu am luat cu 3.000 de voturi mai mult decat Emil Boc in Cluj Napoca, in calitatea mea de candidat la presedintia Consiliului Judetean, dar am pierdut in mediul rural, unde manipularea USL si dezinformarea i-au facut pe oameni sa nu ma voteze", a mai spus Tise.

S-a decis presedintele Miscarii Populare: E fostul campion al PDL

Partidul Miscarea Populara, sustinut de Traian Basescu, a depus marti 23 iulie actele pentru inregistrarea ca partid, iar presedintele sau, pana la organizarea unui congres al formatiunii, va fi deputatul Eugen Tomac, proaspat demisionar din PDL.

"Voi fi presedintele Miscarii Populare pana la organizarea unui congres", a confirmat Tomac, pentru Ziare.com.

Tomac a fost cel mai performant candidat al PDL la ultimele alegeri parlamentare, obtinand aproape 80% din voturi. El a fost doar unul dintre cei doi candidati ARD care au reusit sa obtina mai mult de 50% din voturi intr-un colegiu, intr-o runda de alegeri considerata dezastruoasa pentru PDL si aliatii sai.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Alin Tise Miscarea Populara, #Tise rusinos Miscarea Populara , #stiri Miscarea Populara