Ziare.com

Patronul Mobexpert: Urmeaza o stabilizare in saracie

Duminica, 25 Decembrie 2011, ora 20:58

   

Patronul Mobexpert: Urmeaza o stabilizare in saracie
Proprietarul Mobexpert, Dan Sucu, considera ca situatia financiara precara a romanilor este principalul motiv pentru care piata imobiliara a scazut in 2011.

"Aud reprezentantii Guvernului Romaniei vorbind despre o stabilizare a economiei, dar este o stabilizare in saracie, o stabilizare care nu ofera niciun viitor pentru forta de munca activa", a declarat Sucu pentru Capital.

El a mentionat ca daca veniturile populatiei nu cresc si daca piata imobiliara ramane la nivelul actual, aceasta nu poate inregistra o crestere.

In plus, decizia Guvernului de a mari TVA-ul a produs un soc in randul comerciantilor si ca va dyra mult timp pana efectul acesteia se va atenua.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Pentru anul 2011, Sucu a estimat o scadere de 12% in sectorul imobiliar, iar pentru urmatorii doi ani, el preconizeaza un usor avans.

In ceea ce priveste Mobexpert, Dan Sucu spune ca 2011 a insemnat o crestere de aproape 3%.

"In industria noastra, decizia finala este la client. Orice fabricant, inclusiv fabricile din grupul Mobexpert, trebuie sa inteleaga si sa se adapteze la aceasta realitate", a explicat Dan Sucu.

Aproximativ doua treimi din mobilierul din magazinele Mobexpert este produs in Romania, iar 18% din produse sunt exportate in Europa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3103 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cand s-a produs "stabilizarea" si cam cat a durat ea la anterioara

criz─â din '28-'33?

 

banalitati

"daca piata imobiliara ramane la nivelul actual, aceasta nu poate inregistra o crestere."
Ce gandire profunda!

 

Right !

Ai dreptate ,multora creierul nu le este cuplat cu gura si scot perle de genul celui subliniat de dumneata. Tot ce as putea adauga la ceea ce a spus dnul Sucu-Sucu e ca pana la miezul noptzii este azi..."dupe care" este maine.

Cam multe contradictii in afirmatiile patronului Mobexpert:

1. 2011 a insemnat o crestere de aproape 3%.pentru Mobexpert
2. situatia financiara precara a romanilor este principalul motiv pentru care piata imobiliara a scazut in 2011- ca si cand domnul Sucu nu ar fi stiut de euforia creditelor date fara o analiza prudenta din partea bancilor in anii dinaintea crizei si nici n-ar fi avut idee despre efectul creditelor in bula imobiliara.
3. Pentru anul 2011, Sucu a estimat o scadere de 12% in sectorul imobiliar, iar pentru urmatorii doi ani, el preconizeaza un usor avans.

In concluzie, domnul patron face loby pentru cresterea pietei imobiliare ca sa aiba si el o piata atractiva!

 

Su8nr alte sectoare ecinomice care se d4sfgvolra. Cel imobiliar....

...este a sectorului -privat. E treaba privatilor. Statul ajuta cu credite de cumparare in programul ,,prima casa,,!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor