Monica Columbeanu isi vede fiica, in prezenta psihologilor

Joi, 17 Martie 2011, ora 11:10
7895 citiri
Monica Columbeanu isi vede fiica, in prezenta psihologilor
Foto: Arhiva

Monica Columbeanu s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Directiei de Protectie Sociala a Copilului, pentru o evaluare psihologica, dupa ce sotul sau a depus plangere penala impotriva ei, motivand "rele tratamente aplicate" fiicei lor, Irina.

Sotia miliardarului de la Izvorani s-a prezentat la "audieri" cu o uriasa papusa, imbracata in roz, iar insotitorii ei aveau cateva sacose pline cu jucarii pentru micuta Irina. Mostenitoaarea averii Columbeanu a sosit la o ora dupa ce mama sa a intrat in sediul Directiei.

Monica Columbeanu isi vede fiica, pe Irina (4 ani), pentru prima data de la inceputul lunii martie, de cand a depus actele de divort de omul de afaceri Irinel Columbeanu. Acesta din urma a obtinut custodia micutei Irina pana la pronuntarea divortului. Intalnirea are loc in prezenta psihologilor.

Irinel Columbeanu: Irina nu vrea sa-si vada mama

Irina a trecut printr-o procedura de evaluare asemanatoare si marti, cand a stat cateva ore cu tatal sau si cu psihologii. Surse apropiate familiei sustin ca, in tot acest interval, Irinucai i-a fost creat un cadru adecvat pentru ca psihologii sa stabileasca daca a mintit sau nu atunci cand i-a spus lui Irinel "sa-i cumpere o alta mama", pentru ca Monica "o bate".

Pana acum, micuta Irina a avut trei sedinte cu psihologii, dar numai in prezenta tatalui ei.

Irinel Columbeanu si-a retras fetita de la gradinita

Irinel Columbeanu a depus, la 10 martie, o cerere, la Protectia Copilului, solicitand ca Moni sa fie decazuta din drepturi. Intalnirea de joi ar trebui sa fie decisiva, deoarece specialistii ar trebui sa-si dea seama daca acele acuzatii dure aduse de Irinel Columbeanu potrivit carora micuta a fost batuta si neglijata de mama sa sunt adevarate sau doar inventii, asa cum sustine fotomodelul.

Ancheta dureaza 30 de zile, psihologii avand la dispozitie inca doua saptamani pentru a decide cu cine va ramane copilul, dupa divort. Pe 21 martie, instanta urmeaza sa stabileasca daca Irina Columbeanu va ramane cu Monica sau cu Irinel, la aceeasi data incepand si divortul.

Intre Monica si Irinel Columbeanu exista si tensiuni legate de scandalul de sambata, de la locuinta din Izvorani, ea acuzand ca a fost agresata de agentii de paza ai sotului ei, iar el acuzand-o de tentativa de talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Monica Columbeanu psihologi, #Columbeanu divort, #Monica Columbeanu copil , #divort