Divortul de cinci stele al sotilor Columbeanu (Opinii)

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 19:38
5529 citiri
Divortul de cinci stele al sotilor Columbeanu (Opinii)
Foto: Arhiva

Divortul nu este o surpriza. Dimpotriva. Chiar in vara anului 2006, cand, intre Monica si Irinel a avut loc nunta secolului, gurile rele calculau ca urmeaza inevitabil divortul secolului.

Nici nu se punea problema "daca". Se punea numai problema "cand" si, mai ales, problema "cum". Cum, adica din vina lui, sau a ei.

Calculul a fost impecabil, de la inceput

Gurile rele au calculat corect. Ele isi dadeau cu parerea in presa mondena, observand cat de inevitabile sunt trei conditii obligatorii, in asemenea situatie:

1. Nasterea copilului.

2. Independenta Monicai, adica, mai pe romaneste, sa ajunga ea "pe picioarele ei".

3. Rabdarea Monicai, adica sa astepte ea pana isi da el in petec, ca sa faca dansa primul pas si nu dansul.

Fructul s-a copt, conditiile s-au realizat una cate una si, ceea ce era de asteptat, a facut explozie: divortul. Nu avem niciun motiv sa ne miram.

Nasterea copilului s-a produs matematic, la termen. Punct ochit, punct lovit. Custodia copilului este cheia tuturor negocierilor. Cu copil, chiar si un miop citeste printre randuri ca sotii au ce negocia. Cu custodie, partajul se hotaraste in doi, sau la judecator. Fara custodie, hotaraste Irinel singur, iar Moni ramane inevitabil cu buzele umflate.

Independenta Monicai s-a produs la fel de matematic. Nu exista independenta mai mare fata de Romania decat distanta pana in America, plus aranjamentele, pe care nu le stim noi, nu le stie Irinel, dar le stie dansa.

Rabdarea Monicai a ajuns si ea acolo unde trebuia. Chiar daca suntem discreti si nu ne bagam in susotelele pe seama escapadelor lui Iri, faptul ca Monica a cerut divortul, dar mai intai custodia, si abia dupa aceea va cere partajul, despre care acuma pretinde ca n-o intereseaza, dovedeste ca filmul se deruleaza dupa acelasi scenariu, la fel de matematic.

Publicul vrea sa stie mai mult decat poate afla

Evident, nerabdatori ca de obicei, telesectatorii fierb in suc propriu, ca sa afle daca s-a ajuns si la a patra conditie, pe care n-o spune nimeni dar o banuiesc toti: si-o fi gasit Moni perechea undeva, sau da vrabia din mana, fara sa stie macar daca in gard o asteapta cioara?

Telespectatorii vor sa afle prea multe. Toate se spun la timpul sau. Stirea va deveni bomba zilei numai dupa ce se pronunta custodia, se va hotari divortul si, mai ales, dupa ce partajul va fi adjudecat definitiv, irevocabil si inatacabil.

La atata lucru ii scapara sigur mintea lui Moni si, chiar daca nu i-ar scapara, i l-ar explica avocatul, in baza onorariului.

Acesta e scenariul, acesta va fi filmul, pe care il vom mai comenta pana il vom uita, intrucat un evenient monden, oricat de rasunator ar fi, nu dureaza mai mult decat pana in ziua cand apare urmatorul eveniment, la fel de modern.

Evenimente au mai fost si vor mai fi

N-a fost bomba zilei divortul lui Petre Roman? A tinut afis exact pana a aparut urmatorul divort al nu mai stiu cui.

Tot cap de afis a fost casatoria si divortul rasunator al Elenei Basescu cu Bodo. L-am uitat, parca nici n-a fost, asa cum am uitat si divortul dintre Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu, plus inca multe altele, care toate au fost bomba zilei, pana au aparut alte bombe, si mai noi.

Singura ocazie ca Moni sa nu intre chiar de tot in uitare ar fi sa-si fi gasit cumva perechea in America si sa faca acolo nunta secolului, transmisa in direct la un TV bucurestean. Din asa ceva, se face rating frumos si pauza de publicitate pe masura.

Nu exclud nici nunta secolului la Bucuresti, daca intre timp mai gaseste Irinel o eleva, care sa se indragosteasca de el lulea, pe baza a ce i-a mai ramas dupa partajul secolului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#divort Monica Columbeanu, #partaj Monica Irinel, #custodie Irina Columbeanu, #Irinel Columbeanu divort , #divort
Comentarii
Poza dacidava
dacidava
rank 1
daca Qaddafi omoara in continuare oameni,ar trebui exterminat tot tribul Qaddadhfa,un trib relativ mic,din care face parte si de unde vin ucigasii(o parte,restul sunt mercenari subsaharieni si nord-coreeni)