Irina Columbeanu, intr-o noua inregistrare: N-o plac pe mami ca ma batea (Video)

Joi, 14 Aprilie 2011, ora 17:59
9273 citiri
Irina Columbeanu, intr-o noua inregistrare: N-o plac pe mami ca ma batea (Video)
Foto: Arhiva

Irinel Columbeanu a postat, din nou, o inregistrare pe Internet, prin care vrea sa demonstreze ca Monica nu merita sa ii fie incredintat copilul. In inregistrare, fetita sta de vorba cu un psiholog despre mama ei si despre posibilitatea de a ramane in grija acesteia.

"N-o plac pe mami", spune fetita in filmuletul postat pe YouTube. "Nu vreau sa vina sa ma ia pentru ca nu-mi place de ea. Asta e", adauga copilul.

"M-a batut in America. Si aici m-a batut, cand eram mai mica Si aici m-a batut. (...) Cand eram eu mai mica si eu aveam doi ani si mergeam la grupa mica", mai spune copila, intrebata daca ii vine sa planga pentru ca a fost batuta.

"Cand faceam eu prostioare, ea ma batea. Nu stia ca trebuie sa ma ierte. Nici eu nu am stiut ca trebuia sa spun. (...) Nu stiam sa vorbesc prea bine", mai spune Irina.

Intrebata de ce nu ii spunea mamei ei sa nu mai dea in ea, Irina a spus ca ii era frica sa nu o bata din nou.

"Imi vine sa plang. Cand o vad pe mami tot imi vine sa plang, de rau, ca ea mi-a facut rau. Rau inseamna cand te bate cineva", marturiseste Irina.

In luna martie, pe Internet au inceput sa circule mai multe inregistrari care o pun pe Monica Columbeanu intr-o lumina proasta. Intr-una dintre ele, Irina Columbeanu sustine ca nu isi iubeste mama pentru ca o bate si ca vrea sa-si cumpere alta.

Monica Columbeanu isi va lua vineri copilul de la Izvorani

Pe de alta parte, Irinel Columbeanu si-a dus joi in mare secret fiica la Institutul National de Medicina Legala pentru un control amanuntit. Omul de afaceri vrea sa demonstreze ca Monica este o mama rea, care si-a supus copilul la infomentare si agresiuni repetate.

Columbeanu sustine ca fiica lui a fost subnutrita cat timp s-a aflat in grija mamei sale, iar acest lucru i-a afectat cresterea si nu are inaltimea, greutatea si dezvoltarea normala pentru un copil de patru ani.

Monica Columbeanu isi va lua vineri copilul de la Izvorani, insotita de politie.

Judecatoria Buftea a admis joi cererea de executare silita depusa de Monica Columbeanu. Tot joi, magistratii au respins cererea lui Irinel Columbeanu de suspendare a executarii silite in cazul incredintarii copilului catre Monica.

D.R.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Irinel Columbeanu Monica Columbeanu, #monica irina columbeanu batuta, #custodie Irina Columbeanu , #Irina Columbeanu