Moni Columbeanu apara rromii din Italia

Joi, 31 Iulie 2008, ora 13:45
3482 citiri
Moni Columbeanu apara rromii din Italia

Sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu vrea sa arate ca nu este o vedeta superficiala ci o persoana interesata de problemele societatii.

In cadrul unui articol aparut pe site-ul italian www.spettacoli.tiscali.it ea a luat apararea rromilor care traiesc in Italia spunand ca este gresit ca toti sa fie numiti hoti.

"Rromii sunt o etnie din Romania. Ei traiesc in locuri mai izolate. Insa, majoritatea au valori, nu se impart toti in buni sau rai", a declara aceasta.

Sotia miliardarului Irinel Columbeanu este de parere ca oamenii trebuie sa cunoasca istoria rromilor inainte de a-i judeca.

"Este indicat sa incercam sa cunoastem mai bine istoria si originea lor inainte de a-i cataloga si trata pe toti ca pe niste hoti si criminali".

In acelasi interviu Monica Columbeanu este prezentata ca o vedeta de mare succes in Romania.

Printre altele ea a divulgat fomula succesului personal:"Frumusetea te ajuta dar nu este suficient. Nu poti sa iti constuiesti intregul destin doar pe baza frumusetii exterioare. La un moment dat risti sa ramai fara nimic".

In acelasi articol se reitereaza ideea ca Monica Columbeanu este invidiata pentru succesul ei, motiv pentru care presa din Romania si diferite persoane au declarat ca s-a casatorit din interes cu miliardarul Irinel Columbeanu.

"In timp ce Monica studia pentru diploma de bacalaureat l-a cunoscut pe miliardarul Irinel Columbeanu in varsta de 50 de ani. Relatia celor doi a devenit puternica. Diferenta de varsta dintre cei doi, 32 de ani, si imensa avere care se afla la mijloc a provocat numeroase comentarii rautacioase", mai scrie in articol.

Se pare ca comentariile invidioase si zvonurile despre un trecut scandalos aparute in presa de scandal din Romania au fost "intarite" de un video postat pe internet care sugera o partida de sex oral intre cei doi soti. Filmuletul porno a fost filmat pe gaura chei in toaleta unui restaurant.

In ciuda acestor inconveniente Monica Columbeanu a declarat ca isi continua viata si nu tine cont de aceste barfe. Impreuna cu fiica ei, Irina, si sotul ei a devenit unul dintre cele mai populare personaje din Romania printr-un reality show de succes si frumusetea ei.

La sfarsitul articolului autorul este de parere ca fotomodelul va cuceri si inimile italienilor.

"Frumoasa fara indoiala, dar si cu mult caracter", este elogiul adus de italieni Monicai Columbeanu.

Vara vine mai repede în Capri. Una dintre cele mai selecte insule din Europa e îmbrăcată acum în galben și verde și înconjurată de albastru REPORTAJ
Vara vine mai repede în Capri. Una dintre cele mai selecte insule din Europa e îmbrăcată acum în galben și verde și înconjurată de albastru REPORTAJ
Pe o listă a celor mai exclusiviste locuri din Europa, demne de vizitat din martie până în noiembrie, insula Capri ocupă un loc de cinste. Este refugiul ideal după sau în timpul unui...
Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea, Naty, a anunțat pe rețelele sociale că nu se mai poate trăi în țara unde s-a mutat în 2021. Naty Badea, corespondent Antena 3, s-a mutat în 2021 în Italia,...
#Monica Columbeanu, #apara, #articol, #Italia, #rromi, #cunoaste , #Irinel Columbeanu