Politia a intrat cu forta in vila lui Irinel Columbeanu - Irina luata cu ambulanta (Video)

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 15:13
8888 citiri
Politia a intrat cu forta in vila lui Irinel Columbeanu - Irina luata cu ambulanta (Video)
Foto: Realitatea TV

Politia a intrat in forta, vineri, pe proprietatea lui Irinel Columbeanu, dupa ce acesta a refuzat sa predea fetita mamei sale.

Odata lasata sa intre in curtea vilei, Monica Columbeanu a rupt-o la fuga dornica sa o tina cat mai repede in brate pe Irina.

Sentinta in acest caz a fost pusa in aplicare cu forta, dupa ce executorul judecatoresc nu a ajuns la nicio intelegere cu Irinel Columbeanu, care s-a opus sa dea fetita mamei sale.

Avocatul Monicai Columbeanu, Ionut Dojana, a declarat ca fetita a fost extrem de bucuroasa ca si-a vazut mama. El a adaugat ca Irinel Columbeanu s-a opus tot timpul, a ascuns copilul, insa intr-un final s-a ajuns la un compromis, acela de a lasa masina ambulantei sa intre in curte pentru a lua fetita, posibil bolnava de rubeola.

"Executarea este inca in curs, fetita s-a intalnit cu mama sa si a fost extrem de bucurosa sa isi vada mama, nu a plans, se iubesc amandoua. Dupa intalnirea cu Irinel Columbeanu, pana la urma, acesta este de acord ca in incita sa intre masina de salvare cu care am venit. Fetita a sarit in bratele mamei, nu mai are cui sa o dea.

Irinel Columbeanu s-a opus. Nu ne-a permis accesul, a incercat sa ascunda fetita. Fetita nu s-a speriat. Ea a sarit in bratele mamei", a declarat, vineri, avocatul Monicai Columbeanu.

Irinel Columbeanu refuza sa dea fetita - portile de la Izvorani vor fi taiate

Intre timp, medicii de pe ambulanta i-au facut Irinei un control amanuntit si au constatat ca micuta nu a avut rubeola, potrivit presei. Omul de afaceri Irinel Columbeanu a declarat in urma cu o saptamana ca fetita sa are rubeola si trebuie sa fie izolata.

Agitatia la portile vilei de la Izvorani a inceput in jurul orei 13.00, cand Monica Columbeanu a venit insotita de politisti si reprezentanti de la Protectia Copilului pentru a-si lua fetita. In casa a fost lasat sa intre doar executorul judecatoresc, Monica fiind tinuta la poarta mai bine de doua ore.

La fata locului au fost si foarte multi jurnalisti.

Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveana Izvorani a sotului ei pentru a o lua pe Irina, insa nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu si nici nu a fost primita pe proprietatea acestuia.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a declarat, joi, ca va fi de acord ca fiica sa Irina sa fie incredintata mamei.

Irina Columbeanu a trecut in custodia Monicai, pana la finalizarea procesului de divort. In tot acest timp, Irinel Columbeanu va trebui sa plateasca, din aprilie, 2.000 de lei pensie alimentara.

Procesul de divort al sotilor Columbeanu este judecat de o instanta a Judecatoriei Buftea, urmatorul termen fiind stabilit pentru 2 mai.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Monica Columbeanu fetita, #vila Izvorani politie , #Irinel Columbeanu