Moni a "uitat" de sora sa, de Paste

Joi, 16 Aprilie 2009, ora 21:46
2950 citiri
Moni a "uitat" de sora sa, de Paste

Pastele Catolic din acest an a fost cel mai trist din viata Ramonei Gabor, care a fost nevoita sa petreaca singura dupa ce sora ei, Monica Columbeanu, a "uitat" s-o invite la masa.

Monica si-a propus, si de data aceasta, sa o taxeze aspru pe sora cea mica, pentru comportamentul ei libertin, astfel ca nu i-a pus tacam la masa de la Izvorani, informeaza Click.

"A fost cel mai trist Paste din viata mea. E primul de acest fel si sper sa fie, totodata, si ultimul!", spune Ramona.

"Eu sunt catolica, de aceea Pastele nostru, al catolicilor, a fost duminica trecuta. Nu am stat alaturi de familia mea, cum e firesc, de aceea m-am simtit foarte trista si nu ascund asta.

A fost chiar foarte urat si sunt hotarata ca, la anul, lucrurile sa nu mai fie asa, sa fac tot posibilul sa nu mai petrec Sfanta Sarbatoare singura".

Ramona Gabor nu a fost invitata nici la nunta lui Iri si a lui Moni: "De uitat nu pot sa uit niciodata ca nu m-a invitat. Pot doar sa ma fac ca ploua. Am avut niste probleme atunci, asta e".

Doar fotbalistul Cristian Daminuta (19 ani) a fost cel care i-a tinut companie, pret de cateva ore, duminica, invitand-o la un local select. Apoi, mijlocasul de la echipa a doua Inter Milano Primavera a trebuit sa paraseasca tara si sa zboare spre Italia, la antrenamente.

"Daminuta m-a sunat si m-a invitat la restaurant. E un tip misto, ce sa zic, nu il cunosc foarte bine, dar pare cu bun simt si e foarte finut. Nu ne-am vazut decat de doua ori, caci a fost nevoit sa se intoarca la Milano". Nici Daminuta nu face economie de cuvinte frumoase, cand vine vorba despre Ramona.

"Este o fata super, de treaba, imi place mult de ea si ne intelegem foarte bine". Cei doi vorbesc ore intregi pe messenger, dar si la telefon, el promitandu-i ca va reveni in tara si duminica aceasta, de Pastele Ortodox.

"Nu vreau sa ma duc eu in Italia dupa el, il las pe Cristian sa alerge dupa mine si poate iese ceva", spune, razand, Ramona.

Relatia lor s-a infiripat saptamana trecuta, cand Daminuta a abordat-o pe Ramona, intr-un club, prin intermediul unor prietene comune. Se pare ca a fost dragoste la prima vedere, ei sarutandu-se toata noaptea, fara sa le pese de privirile celor din jur.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Ramona Gabor Paste, #Monica Columbeanu Paste, #surorile Gabor , #stiri Monica Gabor