Negoita despre Monica Ridzi: Nu stie sa vanda nici pufuleti (Video)

Joi, 02 Iulie 2009, ora 16:26
2875 citiri
Negoita despre Monica Ridzi: Nu stie sa vanda nici pufuleti (Video)

Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, nu ar merita sa fie angajata nici ca receptionera si nu ce pricepe sa vanda nici macar eugenii sau pufuleti. Pe scurt, spune Robert Negoita, e "o femeie care nu se pricepe la mai nimic".

Deputatul PSD a ajuns la mareata concluzie in cadrul discutiilor din deja celebra "Comisie Ridzi", in care se duc razboaie zilnice nu pentru clarificarea anchetei, ci pentru... polite neplatite, informeaza Antena 3.

Daca in ultimele doua zile democrat-liberalii au parasit sala de sedinta din cauza repetatelor conflicte dintre Boureanu si "domnisorica" presedinte Gorghiu, dar si dintre Boureanu si social-democratului Banicioiu, joi au procedat la fel din cauza lui Robert Negoita.

"O femeie care nu se pricepe la mai nimic", "nu stie sa vanda nici eugenii sau pufuleti", "nu o angajam nici receptionera" a apreciat Negoita, chipurile iritat ca o personalitate precum Octavian Belu a primit din partea ministrului PD-L numai atributii minore ca secretar de stat.

"Ma simt umilit si jignit ca un om ca dumneavoastra sa aiba un asemenea sef, care n-a lucrat niciodata, care cred ca a vandut pufuleti. (...) Ca cetatean, eu ma simt jignit si penibil", a spus deputatul PSD, in timp ce Ocatvian Belu era audiat de comisie in legatura cu evenimentul organizat de MTS pe 2 mai , de Ziua Tineretului.

Negoita s-a lansat pe panta epitelelor dupa ce l-a intrebat pe Octavian Belu cine decide atributiile secretarilor de stat. Belu i-a spus ca, potrivit legii, atributiile secretarilor de stat sunt stabilite de catre ministru, prin hotarare de guvern, fostul antrenor precizind ca el se ocupa de rentele viagere, de indemnizatiile de merit si de certificatele sportive.

Parlamentarul PSD a continuat: "Femeia asta nu se pricepe la nimic si, uite, a ajuns ministru. Belu nu e bun, o fi ea... poate la altceva!". Parlamentarii pedelisti au cazut imediat in genunchi si si-au scos sabiile sa apere onoarea atinsa a domnitei Ridzi.

"Doamna presedinta va rog sa il opriti. Asa nu se poate. Pai asa pot sa spun si eu..." a facut apel democrat-liberalul Gelu Visan la interventia presedintelui comisiei, liberala Alina Gorghiu.

Cum Negoita continua sa se impauneze afirmand ca are dreptul la propriile opinii, lui Visan i-a sarit tandara. "Bai... tu numai la blocuri te pricepi si nici la alea bine!" a incercat sa dea replica deputatul PD-L. Fara efect: "Nu stie sa vanda nici eugenii sau pufuleti. Pe Ridzi nu o angajam nici receptionera...!", a suparalicitat imperturbabil Negoita.

Indignat, Visan a amenintat ca pleaca din comisie. "Pai vad ca de domnul Boureanu care a jignit atata lume nu va luati, acum s-a plictisit si sta de doua ore pe hol" a replicat la randul sau, social-democratul Nicu Banicioiu.

Noua interventie pesedista l-a convins pe Visan sa-si duca amenintarea la capat, el parasind lucrarile impreuna cu Dan Radu Zatreanu. "Asa ceva nu se mai poate...Vreau microfonuuuuul. Eu va anunt ca in aceste conditii plec" a mai spus Visan la final, in timp ce audierile continuau cu celalalt secretar de stat al MTS, social-democratul Razvan Bobeanu.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Negoita Ridzi receptionera, #Ridzi Comisie audieri, #Boureanu Gorghiu Ridzi, #Ridzi bani mai , #ministrul Sportului