Ridzi: Mi-as dori sa pot renunta la imunitate

Sambata, 25 Iulie 2009, ora 17:07
1072 citiri
Ridzi: Mi-as dori sa pot renunta la imunitate
Foto: Arhiva

Monica Iacob Ridzi, fostul ministrul al Tineretului si Sportului, s-a aratat deranjata de faptul ca legea nu ii permite sa renunte la imunitate, pentru a putea sa se apere in fata procurorilor.

"Imi doresc sa merg in fata procurorilor si sa dovedesc ca sunt nevinovata. Nu inteleg de ce trebuie ca unii sa avem imunitate. Ar trebui sa avem posibilitatea sa renuntam la imunitate si mi-as fi dorit sa fac acest lucru. Nu m-am ascuns si, de cate ori m-au chemat, m-am dus", a declarat Ridzi, la Realitatea TV.

"Daca se doreste o solutionare rapida, ar trebui adoptate solutii rapide", a adaugat fostul ministru al MTS.

Ridzi s-a aratat indignata de faptul ca acest scandal a fost transformat de mass media intr-un "circ". "Pana la un moment dat, orice demers jurnalistic este binevenit. Dar constat ca se prezinta altfel situatia si se incearca o dezinformare, iar acele demersuri sunt transformate", a spus ea.

De asemenea, Monica Iacob Ridzi a spus ca nu este corect ca, de cateva luni, in toate imaginile difuzate la televizor a fost prezentata alaturi de fiica presedintelui Romaniei, Traian Basescu, ea fiind una dintre "sutele" de prieteni pe care ii are.

Fostul ministrul al Tineretului si Sportului recunoaste ca a fost o greseala din partea sa sa apara in spoturile publicitare difuzate la mai multe televiziuni, care au fost amendate de CNA.

"Nu puteam sa cumpar ceva ce nu era de vanzare. Este o acuzatie foarte grava. Si presedintele a aparut in spoturi publicitare, iar CNA-ul nu a sanctionat acel spot", a declarat Ridzi.

Fostul ministru a mai adaugat ca isi doreste sa apara cat mai repede in fata procurorului sau a instantei, pentru a-si dovedi nevinovatia. "Nu mi se pare corect sa nu am posibilitatea sa nu ma pot apara. Nu mi se pare corect sa ma apar in fata mass media, ci a procurorilor, care au dreptul sa ma acuze", a spus ea.

Fostul ministru a incheiat spunand ca sunt foarte multe speculatii si informatii "pe surse", insa nu va fi atat de usor de exclus din politica.

"Cine vrea sa ma scoata din viata politica sa nu-si faca iluzii, pentru ca nu ma las asa usor. Voi merge pana in panzele albe sa-mi dovedesc nevinovatia, adica pana la justitie", a spus Ridzi.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Monica Iacob Ridzi, #scandal Iacob Ridzi, #Ministerul Tineretului Sportului , #ministrul Sportului