Monica Iacob Ridzi, despre motivele demisiei din PDL

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 15:45
4138 citiri
Monica Iacob Ridzi, despre motivele demisiei din PDL
Foto: Ziare.com/Marius Mitrache

Monica Iacob Ridzi a demisionat din PDL pentru ca nu a fost luata in seama de oamenii din PDL. Asta cu atat mai mult cu cat, spune deputatul de Valea Jiului, in acest partid sunt oameni neimportanti care iau acum decizii.

"Sunt voci care nu au nicio legitimitate, nici macar morala de a emite pretentii fata de PDL. Sunt voci care nu s-au confruntat niciodata cu dificultatile unui scrutin. Sunt voci care au o legitimitate de doar cateva procente in bazin electoral, dar care emit pretentii. Mi se pare inadmisibil ca aceste voci sa ia decizii in numele Partidului Democrat Liberal", a declarant la prima conferinta de presa de dupa demisia din PDL, Monica Iacob Rizi.

Monica Iacob Rizi a sustinut la Petrosani, locul in care se simte inca sustinuta de oameni, ca de 3 ani de zile nici macar nu a fost ascultata.

"De trei ani de zile nu am avut niciun sprijin din partea colegilor din partid, in conditiile in care de trei ani de zile incerc sa fiu ascultata sa mi se asculte argumentele, apararile si lipsa de fundament a acuzatiilor mele. In afara sprijinului oamenilor din Valea Jiului, nu am simtit nimic. Asteptam sa fiu ascultata. Aceasta asteptare de 3 ani de zile a fost cea care m-a determinat sa iau decizia radicala pentru cariera mea politica", a adaugat Monica Iacob Ridzi.

Monica Iacob Ridzi si-a inaintat demsia saptamana trecuta la sediul PDL si sambata a fost prima conferinta de presa in care a incercat sa se justifice. Deputatul de Hunedoara a spus ca nu se va lasa de politica si ca ar putea sa candideze ca independent la alegerile parlamentare din acest an.

In plus, ea este deschisa si la ofertele care vor veni din partea celorlalte formatiuni politice, atata timp cat se are in vedere sustinerea Vaii Jiului.

"Sunt intr-o perioada de analiza. Voi candida in decembrie, voi lupta in continuare. Sunt deschisa la orice oferta pe care o voi primi atata timp cat apar interesele Vaii Jiului", a finalizat deputatul Monica Iacob Ridzi.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Monica Iacob Ridzi demisie, #Monica Iacob Ridzi PDL, #Monica Iacob Ridzi demisie PDL , #PDL