Pedelistii acuza: "Majoritatea PSD-PNL" le-a pus "pumnul in gura"

Miercuri, 01 Iulie 2009, ora 20:16
2205 citiri
Pedelistii acuza: "Majoritatea PSD-PNL" le-a pus "pumnul in gura"

Sedinta Comisiei de ancheta in cazul Ridzi a fost suspendata din lipsa de cvorum dupa ce membrii PD-L au parasit sala, denuntand faptul ca "majoritatea PSD-PNL" le-a pus "pumnul in gura", dupa ce Bogdan Olteanu a propus ca fie chemati la audieri si managerii trupelor care au concertat pe 2 mai.

"Astazi sedinta comisiei a fost extrem de tensionata si extrem de lunga, iar dezbaterile au fost lungi nu atat datorita audierilor, cat datorita scandalurilor din interiorul comisiei. Am asistat inca o data la o permanenta tergiversare a lucrarilor de catre reprezentantii Partidului Democrat-Liberal si la o incheiere intempestiva a lucrarilor prin retragerea reprezentantilor PD-L de la sedinta si lipsirea comisiei de cvorum exact in momentul in care ajunsesem la a identifica modul in care s-au cheltuit banii", a spus Olteanu, citat de Amos News.

Dupa terminarea audierilor directorilor din Ministerul Tineterului si Sporturilor, liberalul Bogdan Olteanu a ridicat problema invitarii, in sedinta de luni, a managerilor trupelor care au concertat de Ziua Tineretului la evenimenteleorganizare de MTS.

Social-democrata Aura Vasile a fost de acord cu propunerea lui Olteanu, democrat-liberalii opunandu-se ideii. Sever Voinescu(PDL) a sustinut ca unii dintre membrii Comisiei fac asemenea propuneri, de a chema cantaretii la Parlament, din "dorinta de a creste gradul de notorietate al Comisiei".

"Va rog sa chemam chitaristii, solistii, dansatorii. Am ajuns in derizoriu, suntem in situatia in care Comisia parlamentara a fost investita in Parlament sa faca ce vrea ea. Nu scrie niciunde ca trebuie sa verificam actorii. In cazul in care vreti sa ne puneti pumnul in gura prin majoritatea PSD-PNL va informam ca ne retragem de la lucrarile Comisiei si votati dumneavoastra ce vreti", a intervenit si Gelu Visan.

Comisia nu a mai putut supune la vot propunerea lui Bogdan Olteanu din lipsa de cvorum, urmanda lua in discutie, din nou, aceasta propunere, la inceputul sedintei de joi.

Dupa finalizarea lucrarilor Comisiei, participantii la dispute au tinut sa vina cu precizari si concluzii. "Au fost niste chestiuni in plus care au aparut, deci sumele de bani vehiculate pentru sonorizare, scene si alte actiuni. Firma care a facut serviciile a venit cu un lucru, din punctul meu de vedere, extraordinar de greu de realizat. Si-a asumat prin contract o mediatizare incredibila a evenimentului si-si primea banii in functie de atingerea acestor obiective.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Monica Iacob Ridzi, #comisie parlamentara, #comisie ancheta MTS, #reprezentanti PDL , #PDL