Catalin Tolontan, indezirabil in Antena 3 dupa scandalul Ridzi

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 23:36
4566 citiri
Catalin Tolontan, indezirabil in Antena 3 dupa scandalul Ridzi
Foto: PaginadeMedia.ro

Catalin Tolontan, redactor sef la "Gazeta Sporturilor" si cel care a initiat investigatia care a dus la demisia Monicai Ridzi, a constatat ca a devenit o persoana indezirabila in propriul trust, la Antena 3, dupa ce a dezvaluit ca banii de la Ministerul Tineretului au trecut printr-o firma la care actionari sunt apropiati ai lui Dan Voiculescu.

Tolontan a relatat pe blogul personal cum, fiind invitat la o televiziune pentru declaratii, a fost anuntat in ultimul moment ca nu transmisia nu se poate realiza.

"Dupa declaratia in care ministrul Ridzi si-a anuntat demisia, reporterul unei televiziuni aflate la fata locului m-a rugat sa intru in direct. Am acceptat. Am asteptat citeva minute in fata camerei, am auzit emisia. Dintr-o data, omul din regie mi-a zis, precipitat: "Nu se mai poate!'", povesteste Tolontan, pe blog. El precizeaza ca, la cateva ore dupa incident, a aflat ca "exista o indicatie clara ca sa nu mai apara la respectiva televiziune".

Jurnalistul nu a precizat la ce televiziune a fost invitat in momentul respectiv, insa se pare ca ar fi vorba despre Antena 3, in conditiile in care "Gazeta Sporturilor" a dezvaluit recent cum o parte din banii pe care Ministerul Tineretului si Sporturilor i-a cheltuit pe 1 si 2 mai au ajuns, printr-o firma la care actionari erau apropiati ai lui Dan Voiculescu, la Elena Basescu, o parte din stirile cumparate fiind destinate promovarii imaginii fiicei presedintelui.

Chiar daca a constatat ca "subiectul vanzarii de stiri doare", jurnalistul este hotarat sa duca mai departe investigatia despre banii cheltuiti de Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului, anuntand in ultimul post de blog ca in editia de joi a "Gazetei Sporturilor" vor fi facute si alte dezvaluiri.

Declaratia presedintelui Basescu, la investirea noului ministru al Tineretului si Sportului, dupa demisia doamnei Ridzi, a fost axata pe rolul presei in afacerea bani cheltuiti de Ziua Tineretului.

Presedintele a denuntat "intelegerea murdara dintre politicieni si presa" privind contractele de publicitate pe bani publici si a spus ca, la momentul desfasurarii contractelor, a cerut ca clipurile promovare ale PD-L care ar fi fost comandate pe bani publici sa fie retrase.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Tolontan indezirabil Antena, #Monica Iacob Ridzi, #Ministerul Tineretului Sportului , #stiri Monica Iacob Ridzi