Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Solicitarea de incepere a urmaririi penale a lui Ridzi a ajuns la Camera

Joi, 11 Februarie 2010, ora 12:48
496 citiri
Solicitarea de incepere a urmaririi penale a lui Ridzi a ajuns la Camera
Foto: Arhiva

Solicitarea Procurorului General de incepere a urmarii penale a fostului ministru al Tineretului si Sortului, Monica Iacob Rodzi, a ajuns la Camera Deputatilor.

Cererea va fi discutata luni in sedinta Biroului Permanet a Camerei Deputatilor, si apoi va fi trimisa la comisia juridica, relateaza Antena 3.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a precizat joi ca doar solicitarea privind incuviintarea perchezitiei informatice a ajuns la Camera, nu si solicitarea DNA privind extinderea urmaririi penale in cazul Monicai Iacob Ridzi, anunta NewsIn.

Solictarea inceperii urmaririi penale are legatura cu faptul ca Gazeta Sporturilor a publicat miercuri transcrierea unor interceptari pe care le atribuie DNA, redand o serie de discutii dintre angajati ai ministerului Tineretului si Sportului.

Si Evenimentul Zilei a publicat un articol in care se sustine ca Monica Iacob Ridzi a vrut sa-si convinga subordonatii sa nu dea declaratii impotriva ei la audierile de la Directia Nationala Anticoruptie, ziarul indicand anumite convorbiri.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) precizeaza ca presupusul dialog intre anchetatori si persoanele cercetate in dosarul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, care a aparut in presa, este fictiv.

Acuzatiile care ii sunt aduse fostului ministru sunt: abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata, uz de fals in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la Legea contabilitatii, in forma continuata.

Avocatul fostului ministru al Ministerului Tineretului si Sportului, Alexandru Chiciu, a declarat marti ca acuzatiile Directiei Nationale Anticoruptie impotriva clientei sale se refera la un contract de 100.000 de lei, adica 24.000 de euro la cursul actual.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#urmarire penala Ridzi, #incepere urmarire penala Ridzi , #stiri Monica Iacob Ridzi