Macovei le-a raspuns barbatilor din USL (Video)

Luni, 25 Iunie 2012, ora 14:13
5308 citiri
Macovei le-a raspuns barbatilor din USL (Video)

Europarlamentarul PDL Monica Macovei le-a raspuns liderilor USL care au atacat-o, precizand ca nu va insulta pe nimeni si ca nu va apela la atacuri la persoana.

Intr-un scurt comunicat de presa remis Ziare.com, Macovei le-a transmis un "raspuns barbatilor din USL".

"Domnilor Hasotti, Sova, Sarbu etc si tututor barbatilor din PSD, PNL, PC care, in lipsa unor argumente juridice, logice si morale, inteleg sa-l apere pe Adrian Nastase atacandu-ma pe mine le spun un singur lucru: nu voi insulta pe nimeni si nu voi apela la atacuri la persoana. Voi continua sa imi exprim opiniile, cu argumente, pana vor intelege toti ca legea trebuie sa se aplice in mod egal tuturor", se arata in comunicatul Monicai Macovei.

Liderii USL o ataca pe Macovei, pe tema Nastase: Sa-si puna la indoiala propria existenta!

Mai multi lideri ai USL au atacat-o, luni dimineata, pe Monica Macovei, pentru declaratiile prin care aceasta spunea ca are dubii in privinta starii reale a lui Adrian Nastase, care a incercat sa se sinucida, miercuri.

"S-a pronuntat procurorul pe care il cunosc cu totii, Monica Macovei ar trebui sa-si puna la indoiala propria existenta, traieste in alta lume, o lume interesanta, din care e greu sa-ti revii, iti revii in etape", a spus liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.

La randul sau, prim-ministrul Victor Ponta a apreciat ca este dreptul Monicai Macovei sa ceara demisia ministrului de Interne Ioan Rus, adaugand ca va sanctiona un ministru care greseste.

Ministrul propus al Culturii, Puiu Hasotti de la PNL, a vorbit in aceiasi termeni despre europarlamentarul PDL.

"Vreau sa spun doua cuvinte despre doamna Monica Macovei, cu declaratiile incalificabile pe care le face, declaratii de procuror stalinisto-ceausist. Sigur, sunt 30 de grade, cred ca la dansa se simte mai bine prezenta a 40 de grade", a afirmat si Hasotti.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sambata, ca are dubii serioase in legatura cu diagnosticul fostului premier Adrian Nastase, avand in vedere ca a fost pus de Serban Bradisteanu, fost senator PSD si cercetat pentru coruptie.

"Am dubii serioase cu privire la faptul ca Adrian Nastase este tratat si primeste diagnostic de la doctorul Bradisteanu (...) Faptul ca diagnosticul il pune doctorul Bradisteanu, care a fost senator PSD si cercetat pentru coruptie, nu-mi da o stare de liniste cu privire la faptul ca diagnosticul este unul corect", a spus Monica Macovei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Monica Macovei raspuns lideri USL, #Macovei atacata Nasase, #lideri USL Macovei Nastase , #europarlamentar