Macovei il felicita pe Iohannis: Sunt mandra de romanii care au votat cu mic si mare

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 19:18
6338 citiri
Macovei il felicita pe Iohannis: Sunt mandra de romanii care au votat cu mic si mare
Foto: Facebook/Monica Macovei

Monica Macovei l-a felicitat, luni dupa-amiaza, pe Klaus Iohannis, pentru castigarea alegerilor prezidentiale de duminica.

"Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!", a scris pe Facebook Monica Macovei.

Aceasta s-a aratat mandra de romanii care au votat in favoarea candidatului ACL si de cei care au participat la proteste in mai multe orase din tara.

"Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi.

Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota.

Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit.

Il felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta. Are de partea lui speranta a milioane de romani care nu doresc sa mai fie umiliti si furati de politicieni. Milioane de romani care vor respectarea statului de drept si justitie independenta, vor bunastare si libertate", a notat europarlamentarul.

Si presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis, luni dimineata, dupa victoria neasteptata la alegerile prezidentiale.

Ca de la un presedinte la altul: Basescu il felicita pe Iohannis

Pe langa felicitari, seful statul i-a urat succes viitorului presedinte al Romaniei in exercitarea mandatului de la Palatul Cotroceni, dupa cum a anuntat Administratia Prezidentiala.

Fostul candidat independent Monica Macovei a stat duminica la coada pentru a vota, alaturi de mii de romani, la Institutul Cultural Roman (ICR) din Londra. Macovei i-a indemnat pe romani sa mearga la vot si i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, pentru proasta organizare a alegerilor.

De la Londra, Macovei ii cere demisia lui Ponta: Cine a chemat jandarmii la Paris?

Macovei, la coada de la ICR Londra pentru votare: Duceti-va la vot!

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Monica Macovei felicitari Iohannis, #Monica Macovei Klaus Iohannis, #Monica Macovei vot Londra , #Klaus Iohannis