Macovei: USL e acum la putere pentru ca noi am dat guvernarea

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 12:40
2186 citiri
Macovei: USL e acum la putere pentru ca noi am dat guvernarea
Foto: B1TV

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sambata, la Brasov, ca PDL nu trebuie sa isi propuna sa faca o opozitie puternica, ci sa castige alegerile din decembrie.

"Nu vrem sa facem o opozitie puternica, ci sa castigam alegerile, asta trebuie sa avem in cap si asa sa ne ducem in alegeri", a declarat Monica Macovei la reuniunea Ligii Alesilor locali ai PDL, care are loc sambata la Poiana Brasov.

Ea le-a spus colegilor sai sa le transmita alegatorilor ca aceasta este sansa lor sa scape de "cosmarul in care Voiculescu si Ponta ne-au aruncat".

Macovei a criticat guvernul USL ca nu se ocupa de economie si "alunga investitorii".

"Tot ce am facut noi, oamenii acestia au ras", a mai subliniat ea, reamintind ca liderii europeni si investitorii "nu mai au incredere" in Romania dupa cele intamplate in aceasta vara.

"E foarte importanta increderea. Intr-o tara in care exista lege, vin si investitorii", a mai punctat Macovei.

Europarlamentarul a facut referire si la modul in care USL a ajuns la guvernare, nu prin votul cetatenilor, ci prin pierderea sprijinului parlamentar de catre guvernul Ungureanu.

"Ei sunt la putere acum pentru ca noi am dat guvernarea. Guvernarea nu se da, guvernarea se castiga prin alegeri. Noi o luam inapoi, prin alegeri, si nu o mai dam!", s-a aratat increzatoare Monica Macovei in fata colegilor sai din PDL, cerandu-le inca o data sa isi propuna victoria in alegerile din 9 decembrie si revenirea la guvernare.

La reuniunea de la Poiana Brasov la care se alege noua conducere a Ligii Alesilor locali ai PDL au mai participat, printre altii, Vasile Blaga, Cezar Preda, Cristian Preda, Andreea Paul Vass, dar si presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Macovei PDL cedat guvernare, #Macovei PDL castiga alegeri , #PDL