Meciul Monica Niculescu - Serena Williams, amanat de organizatori

Sambata, 28 Martie 2015, ora 03:32
38790 citiri
Meciul Monica Niculescu - Serena Williams, amanat de organizatori
Foto: stirisudest.ro

Organizatorii turneului de la Miami au fost fortati sa amane meciul pe care Monica Niculescu il avea programat, sambata dimineata, in turul doi impotriva americancei Serena Williams.

Aceasta decizie a fost luata din cauza ploii puternice ce a inceput cu cateva zeci de minute inainte de ora la care era programata partida.

Initial, organizatorii au amanat toate partidele cu exceptia acesteia, insa dupa 30 de minute au hotarat sa renunte si la meciul Monicai cu Serena Williams.

Confruntarea va avea loc sambata seara, la o ora ce nu a fost inca stabilita.

Monica Niculescu are programata sambata si intalnirea de dublu, astfel ca va fi nevoita sa faca un efort considerabil.

NICULESCU - SERENA WILLIAMS 0-0

3:32 - Furtuna a devenit tot mai puternica, iar organizatorii au anuntat ca meciul s-a amanat pentru sambata seara.

3:10 - Organizatorii au anulat toate partidele de astazi, cu exceptia meciului dintre Serena Williams si Monica Niculescu. Acesta se va disputa in cele din urma in aceasta dimineata.

3:07 - Conform prognozei meteo, ploaia se va opri in scurt timp.

2:47 - "Hibernam la fel ca si voi", au anuntat organizatorii, printr-un nou comunicat, in asteptarea ca ploaia sa se opreasca.

2:15 - Organizatorii au anuntat printr-un comunicat ca sunt nevoiti sa amane cu cateva minute startul meciului din cauza ploii, care a reinceput. "Vom comunica imediat noua ora de start", au anuntat organizatorii.

2:08 - Organizatorii spun ca noua ora de start este 2:10

1:58 - Organizatorii au anuntat ca meciul va incepe in cateva momente.

1:50 - La Miami a fost o furtuna, dar organizatorii sunt convinsi ca acest meci va incepe conform programului, la ora 2:00.

Info: Meciul incepe la ora 2:00

Cele doua sportive s-au intalnit si in urma cu doua saptamani, la Indian Wells, iar Serena s-a impus foarte greu cu 7-5, 7-5.

Dupa acel meci, Serena a spus ca este cu adevarat impresionata de stilul romancei, care i-a pus mari probleme.

Serena Williams a castigat 65 de titluri in cariera, in timp ce Monica doar doua.

Meciul este televizat de Dolce Sport.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#Monica Niculescu Serena Williams, #Monica Niculescu Serena Williams Live, #Monica Niculescu Serena Williams direct, #televizare Monica Niculescu Serena Williams , #stiri Monica Niculescu