Monica Niculescu, victorie splendida la Hobart

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 09:42
6952 citiri
Monica Niculescu, victorie splendida la Hobart
Foto: Facebook/ Monica Niculescu

Monica Niculescu a obtinut o victorie splendida in primul tur al intrecerii WTA de la Hobart.

Desi a intalnit o adversara pe care nu reusise s-o mai invinga pana in acest moment, Monica a evoluat excelent si s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 7-5.

Sportiva noastra a inceput foarte bine disputa cu americana Christina McHale, distantandu-se rapid in primul set, insa apoi a urmat o cadere inexplicabila, care i-a permis jucatoarei din Statele Unite sa serveasca pentru castigarea actului inaugural la scorul de 5-4.

Monica si-a revenit insa atunci cand trebuia, a castigat trei game-uri consecutive, doua pe serviciul americancei, si si-a adjudecat primul set.

Cel de-al doilea set a avut o desfasurare cumva similara, dar de aceasta McHale a avut avantaj dupa primele game-uri, conducand la un moment dat cu 4-3.

Niculescu a revenit si de aceasta de la 4-5 si servici pentru adversara, castigand partida dupa o ora si 43 de minute.

Monica Niculescu - Christina McHale 7-5/ 7-5

09:42 - Victorie superba pentru sportiva noastra!

08:56 - Monica Niculescu se impune in primul set!

08:39 - Niculescu reuseste sa treaca de un moment foarte dificil, facand breakul la scorul de 4-5.

08:01 - Monica incepe bine, cu un game pe propriul serviciu.

07:55 - Incepe partida!

07:02 - Cibulkova trece de Konta. Pe arena centrala sunt asteptate acum Bouchard si Mattek-Sands.

INFO: Partida dintre Niculescu si McHale este a treia de pe terenul central de la Hobart, urmand a se disputa dupa meciurile dintre Konta vs Cibulkova si Bouchard vs. Mattek-Sands.

INFO: Chiar daca adversara ei ocupa un modest loc 63 in clasamentul WTA, pentru Niculescu se anunta un meci de foc, ea pierzand toate cele trei meciuri directe jucate pana acum, ultima chiar anul trecut.

Performanta remarcabila: Monica Niculescu a castigat turneul de la Shenzhen, la dublu!

INFO: Monica a ajuns la Hobart dupa ce a realizat o performanta uimitoare, ea castigand sambata finala de dublu a turneului de la Shenzhen, alaturi de americanca Vania King.

INFO: Daca va reusi sa se impuna, in turul al doilea Monica va da peste invingatoarea duelului dintre Heather Watson si Teliana Pereira.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Monica Niculescu Hobart, #Monica Niculescu McHale Live, #Monica Niculescu tenis rezultate , #stiri Monica Niculescu