Ziare.com

Mugur Isarescu a primit trofeul UMF "Carol Davila"

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 22:37

   

Mugur Isarescu a primit trofeul UMF "Carol Davila"
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a primit vineri cea mai mare distinctie acordata de Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Carol Davila" din Bucuresti - trofeul "Carol Davila".

Distinctia a fost acordata cu prilejul inchiderii Zilelor Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", in urma unei hotarari a Senatului institutiei de invatamant superior.

"Acordam cu toata mandria noastra acest trofeu domnului Mugur Isarescu pentru tot ce a facut si ce va continua sa realizeze pentru binele Romaniei si binele universitatii noastre. Imi amintesc ca dumnealui este cel care a initiat un program de retehnologizare a medicinii care inseamna pentru noi un salt imens, un progres pentru lumea medicala", a declarat rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Ioanel Sinescu.

Zilele UMF "Carol Davila" s-au desfasurat in perioada 30 septembrie - 1 octombrie si au inclus numeroase evenimente culturale, aniversare si elogiative.

Sursa: rNews

Articol citit de 939 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Felicitari!

In felul acesta poate iese in sfirsit la pensie... Daca nu sa i se dea si steaua de fier a Romaniei in patru colturi aurite (unul de fmi)...

 

UMF ??

Urmeaza titlul de honoris cauza la balaceanca !! Ce DOamne iarta-ma vedeti la priculiciu asta ???

 

Astora doi de mai sus

Exista o vorba latineasca: "cizmare, nu mai sus de calapod". Cu alte cuvinte, vedeti-va de mecanica auto si de tablele cu vecinii - cam ala e nivelul vostru.
Daca nu ar fi existat Isarescu, acum plateati oua pe biletele de navetisti si zarzavaturi pentru jumari. Daca inca va mai platiti Monopolu' cu lei, lui i se datoreaza. Hai, la camp, ca vremurile-s tarzii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor