Ziare.com

Mugur Isarescu, reales sef al Comitetului National pentru Stabilitate Financiara

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 17:57

   

Mugur Isarescu, reales sef al Comitetului National pentru Stabilitate Financiara
Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, a fost reales presedinte al Comitetului National pentru Stabilitate Financiara (CNSF) pentru un nou mandat de un an in cadrul unei sedinte in care s-a discutat, printre altele, despre evolutiile recente ale sectorului financiar din Romania.

Membrii CNSF au apreciat ca mentinerea calitatii activelor la un nivel controlabil si evolutia in general favorabila a profitabilitatii au contribuit la consolidarea la niveluri adecvate a solvabilitatii si a lichiditatii institutiilor financiare.

Membrii CNSF au analizat, printre altele, documentele Comisiei Europene privind propunerea unui cadru al Uniunii Europene pentru gestionarea crizelor transfrontaliere in sectorul bancar, precum si rezultatele consultarii publice legate de acest subiect.

La sedinta ordinara de marti a CNSF au participat Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, secretarul de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP) Bogdan Dragoi, presedintele Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Gabriela Anghelache, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Angela Toncescu, si presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.

Sursa: rNews

Articol citit de 726 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tichiuță de mărgăritar pentru un tichiuțar

Isărescu re-"ales" la al n-lea comitet ! Isărescu re-"ales"...
Stabilitate Financiară cu acoperire in tichiuțe....duce la o datorie de 83 miliarde euro pentru stabilitatea financiară a tichiuțarilor.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor