Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Presedintele ceh, Vaclav Klaus, vine in vizita la Bucuresti

Vineri, 05 Decembrie 2008, ora 17:02
803 citiri
Presedintele ceh, Vaclav Klaus, vine in vizita la Bucuresti

Presedintele ceh, Vaclav Klaus, se va intalni la un mic dejun de lucru cu presedintele Basescu si la un dejun cu principalii investitori cehi si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Vaclav Klaus va sosi la Bucuresti in cadrul unei scurte vizite pe care o va efectua in Romania in perioada 10-11 decembrie, informeaza agentia Mediafax.

Ambasada Republicii Cehe la Bucuresti a comunicat, vineri, la solicitarea MEDIAFAX, ca presedintele ceh se va afla intr-o scurta vizita in Romania in 10-11 decembrie.

In programul acestuia figureaza, potrivit ambasadei, un mic-dejun de lucru cu presedintele Traian Basescu. Ulterior, presedintele ceh va participa la un dejun de lucru alaturi de principalii cinci investitori cehi in Romania, unde a fost invitat guvernatorul BNR Mugur Isarescu.

Tototdata, cu ocazia vizitei in Romania, inaltul oficial ceh va primi, joi, in cadrul unei ceremonii, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir".

Conform site-ului MAE, Romania si Cehoslovacia au stabilit relatii diplomatice la 6 aprilie 1919, iar la 18 decembrie 1992, Romania a fost printre primele state care au recunoscut Republica Ceha ca stat suveran si independent, in urma divizarii Cehoslovaciei, cu efect juridic incepand din 1 ianuarie 1993.

Incepand de la acea data, partea ceha a efectuat 3 vizite la nivel de sef de stat in Romania (1994, 2000,2006), in timp ce partea romana a efectuat doua vizite la nivel de sef de stat in Cehia (1997, 2004).

Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Fostul tenisman Ion Ţiriac, patronul turneului Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro şi găzduit zilele acestea de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală, speră...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Vaclav Klaus, #presedintele ceh, #vizita in Romania, #Mugur Isarescu , #Guvernator BNR