Alessia, despre posibilitatea de a poza nud, barbatul ideal si comparatia cu Inna - Interviu

Miercuri, 17 Aprilie 2013, ora 06:30
11960 citiri
Alessia, despre posibilitatea de a poza nud, barbatul ideal si comparatia cu Inna - Interviu
Foto: Red Clover Media

Pe Alessia, tanara cantareata din Romania care a dat lovitura cu hitul "Boro Na Sou Po", nu o deranjeaza comparatia cu Inna, insa spune ca incearca sa fie originala.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, ea a marturisit ca din primii bani castigati din muzica si-a platit taxele pentru studii si ca i-ar placea sa joace intr-un film.

Aleesia ne-a mai spus ca noua ei piesa, "Ploua", descrie o dezamagire in dragoste pe care a trait-o si ca nu ar poza niciodata intr-o revista pentru barbati, desi le admira pe femeile care au curajul sa faca acest lucru.

Primul tau hit a fost in limba greaca, iar apoi ai cantat in engleza. Cum te-ai hotarat sa canti in romana, odata cu "Ploua"?

Dintotdeauna am cantat in romana, doar ca "Ploua" este cea mai recenta piesa a mea si prima lansata oficial (in limba romana - n.red.).

"Ploua" a insemnat si o usoara schimbare de stil muzical. De ce ai luat aceasta decizie?

Ori de cate ori voi simti nevoia unei schimbari de stil o voi face. Vreau sa scriu muzica din suflet si nu neaparat pentru rating.

"Ploua" este despre dezamagiri in dragoste. Tie ti s-a intamplat acest lucru?

Da, "Ploua" reprezinta o experienta traita de mine.

Ce iti place sa faci cand ploua?

Imi place mult sa citesc si sa aud doar ploaia.

Cum te mentii in forma? Ai apelat vreodata la diete? Cat de des faci sport? Care este mancarea careia nu ii poti rezista?

Am o echipa care are grija de silueta mea si ma simt foarte norocoasa sa ii am alaturi. Sunt gurmanda, asa ca sunt multe preparate carora nu le pot rezista.

Ce inseamna pentru tine ideea de feminitate si cat conteaza pentru o cantareata sa arate bine? Ce model de feminitate ai?

Nu am niciun model si consider ca este foarte important pentru orice femeie sa fie feminina, nu doar pentru personele publice.

Ai niste aparitii foarte sexy in concerte si clipuri. Te-ar tenta sa pozezi goala intr-o revista pentru barbati?

Nu cred ca as poza goala vreodata. Nu am nimic cu femeile care pozeaza in reviste destinate barbatilor, chiar le consider curajoase, in schimb, in ceea ce ma priveste, consider ca mai am o gramada de lucruri de aratat din punct de vedere muzical.

Ce ai facut cu primii bani castigati din muzica?

Mi-am platit taxa la colegiu.

"Mi se intampla sa fiu ceruta in casatorie, dar nu asa des"

Povesteste-ne o intamplare amuzanta din timpul concertelor/emisiunilor si spune-ne care a fost cel mai emotionant moment din cariera ta. Te-a cerut vreun fan in casatorie?

Mi se intampla sa fiu ceruta in casatorie, dar nu asa des. Cel mai emotionant moment din cariera a fost atunci cand ma intorceam de la un concert si am aflat de la radio ca eram pe locul 1 in top. Am inceput sa plang si nu m-am oprit minute bune.

Descrie barbatul cu care ti-ar placea sa iti imparti viata. Ce defect nu poti ierta la un barbat si ce calitati este necesar ca el sa aiba?

Trebuie sa existe chimie, respect si intelegere, atata tot. Nu trebuie sa aiba anumite calitati. Nu pot ierta minciuna.

Cu ce probleme majore se confrunta un tanar cantaret in Romania? Cat de greu este sa te afirmi?

Este destul de greu sa te afirmi, iar cantaretii se confrunta cu o gramada de probleme, dar le pot depasi daca sunt muncitori, seriosi, talentati si respectuosi.

Te urmaresc paparazzi? Ai avut parte de stiri inventate despre tine? Cat de greu este sa te bucuri de intimitate ca persoana publica?

Mi se intampla destul de rar sa fiu urmarita, deoarece nu prea ies. Mi s-a intamplat sa am parte si de stiri inventate, dar nu am dat curs discutiilor si subiectul s-a evaporat repede. Este destul de simplu sa ai intimitate daca esti putin atent cu cine iesi, in ce locuri si tot asa.

Ce ai face acum daca nu ai avea o cariera muzicala? Te tenteaza actoria sau alta meserie? In ce fel de filme ti-ar placea sa joci?

Am facut actorie si mi-ar placea sa joc orice rol. De curand mi-am deschis o mica afacere, asa ca, daca nu as mai canta, as avea ce sa fac.

Ai participat si la compunerea piesei "Ploua". Cat de important este ca un artist sa se implice in crearea unei piese? Te simti mai apropiat de mesajul piesei astfel?

Piesa "Ploua" este scrisa de mine si am vrut sa fie despre ceva ce am trait. Chiar daca este o piesa trista, nu m-am ferit sa arat publicului ca sunt si trista cateodata; toti trecem prin deceptii la un moment dat, mai mici sau mai mari.

Multi te compara cu Inna, poate si pentru ca sunteti ambele nascute pe malul marii. Te deranjeaza aceasta comparatie? Cu ce iese in evidenta Alessia?

Lumea este libera sa isi exprima parerile. Eu incerc sa fiu asa cum sunt eu intotdeauna si nu ma straduiesc sa joc niciun rol in fata camerelor, decat atunci cand filmez vreun videoclip.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Alessia poze dezbracata, #Alessia barbat ideal, #Alessia iubit, #Alessia relatie, #Alessia Ploua, #Alessia videoclip Ploua, #Alessia comparatie Inna, #Alessia interviu , #cantareti
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Tot ce ii lipseste cintaretzei, sint citeva pene, bine plasate!