Bronz fara risc de cancer - vezi alegerea Xoniei - Interviu

Joi, 02 August 2012, ora 09:09
4317 citiri
Bronz fara risc de cancer - vezi alegerea Xoniei - Interviu
Foto: Media Pro Music

Xonia, cantareata nascuta in Australia, este adepta unui stil de viata sanatos: nu bea, nu fumeaza si, mai nou, a renuntat la solar in favoarea bronzului organic, principalul motiv fiind frica de cancer.

Aceasta metoda consta in aplicarea unei solutii pe piele folosind un aparat de pulverizare. Ingredientul activ din solutie este dihidroxiacetona, adica zahar incolor. Intregul procedeu dureaza doar 10-15 minute si este sanatos.

In cadrul unui interviu Ziare.com, cantareata a mai spus ca la sfarsitul lunii august urmeaza sa lanseze un nou single, dar ne-a marturisit si cum ar arata nunta perfecta.

Ce ne pregatesti in continuare?

Noul single este finalizat si abia astept sa il lansez. Mi-am luat tot timpul de care am crezut ca am nevoie pentru a avea cel mai bun sunet, cea mai buna prestatie vocala si cea mai buna calitate. Am vrut sa dau totul din mine pentru a oferi ascultatorilor mei ce e mai bun. Fanii mei au asteptat mult timp pentru a asculta un produs nou Xonia si sper din suflet sa nu ii dezamagesc. O sa imi lansez single-ul la sfarsitul lui august, deci nu mai este foarte mult de asteptat.

Care a fost cel mai greu moment din cariera?

In fiecare zi intalnesc noi obstacole peste care trebuie sa trec. Au fost si vor continua sa fie vremuri grele pentru mine, nimic nu e simplu si nimic nu vine gratis, dar lucrurile astea ma fac mai puternica si prin asta demonstrez determinarea pentru a-mi atinge scopurile. Imi hraneste si mai mult foamea pentru succes.

Desi piata muzicala romaneasca este arhiplina de artisti, ai reusit sa te evidentiezi. Cum a fost posibil?

Am reusit singura sa ma evidentiez? Asta e un lucru pe care doar publicul il poate afirma. Nu am facut nimic special sau intentionat spre a iesi in evidenta. Am ramas sincera fata de mine insami si am demonstrat cine sunt si ce pot sa fac, nimic mai mult, nimic mai putin.

Cu ce esti tu deosebita fata de celelalte artiste tinere?

Cred ca ce vezi e ceea ce primesti. Nu am nicio intentie de a demonstra cuiva ce ma face diferita sau de ce sunt diferita. Cred ca oamenii pot sa vada foarte clar diferenta in calitate si talent.

Care crezi ca este succesul maxim pe care il poti atinge ca artist in Romania?

Consider ca pot sa imi ating toate telurile pe care mi le-am propus daca continui sa muncesc mult si am o echipa de oameni potrivita care sa ma promoveze ca artist. Consider ca am gasit combinatia potrivita de oameni care ma pot ajuta ca artist, tot ce mai trebuie sa fac este sa progresez ca si artist. Plus, putin noroc nu strica nimanui.

Stiu ca apelezi la bronzul organic. Ce te-a facut sa il alegi pe acesta? Ai avut vreo experienta neplacuta cu cel realizat la solar?

Am invatat ca mersul la solar poate cauza cancer de piele si oamenii au murit de la razele UV. De ce ar vrea cineva sa continue folosirea solarului stiind ca ii distruge sanatatea? Prefer sa traiesc cat mai sanatos. Nu fumez, nu beau, imi place sa mananc mese gatite proaspat acasa si fac sport.

Un bronz fals poate fi mai scump, poate fi mai greu de intretinut, dar prefer sa fac asta decat sa fiu diagnosticata cu cancer de piele si sa nu pot face nimic in privinta asta. Bineinteles, este sanatos sa oferim pielii vitamina D pe care o procuram de la razele solare, dar expunerea exagerata la soare nu mai este considerata sanatoasa. Am pielea alba, imi iubesc pielea, din cand in cand optez pentru pielea bronzata, recomand un autobronzant pentru asa ceva.

Ti s-a intamplat sa refuzi vreo aparitie TV? Daca da, de ce?

Da, am refuzat anumite show-uri TV care nu ma reprezinta ca artist si care transmit un mesaj pe care eu nu il sustin.

Cum arata o zi libera din viata ta?

In acest moment, viata mea e plina de schimbari. Zilele libere lipsesc cu desavarsire. Intotdeauna este ceva de facut, programul meu zilnic fiind foarte neprevazut. In industria muzicala, trebuie sa iei fiecare zi pe rand.

Cum te rasfeti?

Nu ma rasfat prea mult. Sunt cel mai mare critic al meu, dar orice moment scurt petrecut cu cei dragi mie este un rasfat pentru ca sunt inundata cu toata dragostea din lume. Momentele de genul asta sunt de nepretuit. Mi-ar placea sa calatoresc mai mult si sa ma rasfat cu un masaj. Dar un film si un popcorn e mai mult decat de ajuns.

Ce tabieturi ai?

Intotdeauna scriu si compun muzica. De asemenea, gatesc mult si fac curatenie. Din pacate, lucruri normale :)

Stiu ca ti-ai facut cateva operatii estetice? Ce urmeaza?

Am facut doar o operatie care consta in a ma ajuta sa respir mai bine pentru a imbunati calitatea vocii mele. Nu am fost operata de un chirurg estetician la nas. Augmentarea buzelor nu a insemnat o operatie in sine si nu va mai urma nimic. Ma simt foarte bine in pielea mea si deocamdata nu as schimba nimic din punct de vedere estetic.

De asemenea, ai declarat ca nu ai refuza o oferta Playboy. Dar ai accepta sa pozezi nud pentru o cauza nobila?

Daca voi considera ca pot sa sustin un mesaj pentru o cauza caritabila pozand nud, atunci as face-o. Depinde de efectul pozitiv care l-ar avea pentru organizatie si daca as simti ca e cea mai rapida metoda de a promova cauza in sine.

Australia va fi intotdeauna casa mea

Ce ar trebui sa se intample ca sa parasesti Romania si sa te intorci din nou in Australia?

Nu am parasit niciodata Australia. Australia va fi intotdeauna casa mea, va fi mereu cu mine, oriunde m-as duce. Cel mai important lucru pentru mine e sa fiu oriunde e necesar pentru cariera mea. Daca industria muzicala ar putea sa imi ofere acolo ce am gasit aici, m-as intoarce. Daca in oricare alta tara mi se ofera aceeasi posibilitate ca aici, in Romania, atunci acolo ma veti gasi. Cariera mea este prioritatea mea, pasiunea mea, dragostea mea.

Nu vreau o nunta mare

Parintii tai au de gand sa vina in Romania definitiv?

Nu, consider ca dupa ce muncesti asa de mult sa iti creezi o noua viata de la zero, ar fi ciudat sa nu te bucuri de ce ai obtinut. Cred ca este logic ca ei sa nu se intoarca in Romania pentru ca nu le ofera mai mult.

Dar tu vrei sa ramai aici pentru totdeauna?

Nu stiu ce va aduce ziua de maine si mai putin unde vreau sa traiesc. Sunt aici si traiesc in prezent, nu in viitor. Iubesc sa fiu aici si asta nu o sa schimbe nimic.

Vedetele romanesti se intrec in a avea nunta perfecta. Cum arata nunta ideala pentru tine?

Doar familia si prietenii apropiati pe o insula mica. Vreau doar sa daruiesc dragoste in ziua nuntii mele si, in schimb, sa primesc tot dragoste. Asta e tot ce vreau si este tot ce am nevoie. Nu vreau o nunta mare, nu vreau pe toata lumea la nunta mea...

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Xonia bronzare organica, #Xonia bronz organic, #Xonia single nou , #cantareti