Ce face Adrian Tutu la cinci ani dupa ce a castigat Romanii au talent - Interviu

Duminica, 01 Mai 2016, ora 08:27
28166 citiri
Ce face Adrian Tutu la cinci ani dupa ce a castigat Romanii au talent - Interviu
Foto: Facebook/Adrian Tutu

De curand s-au implinit cinci ani de cand Adrian Tutu a castigat prima editie a concursului "Romanii au talent".

Cu aceasta ocazie, Ziare.com a stat de vorba cu tanarul artist pentru a aflat ce a facut in acest timp si cum si-a investit premiul de 120.000 de euro.

Romanii au talent - Adrian Tutu a castigat premiul de 120.000 de euro

Au trecut cativa ani de cand ai castigat Romanii au talent. Ce ai facut in acest timp?

Au trecut mai exact cinci. In aceasta perioada am invatat si am fost atent la detalii pentru a deveni cine sunt! Am investit in mine si am evoluat in mentalitate, iar acum pot sa spun ca sunt pregatit sa intru in industria muzicala. Multumesc radioului, presei si televiziunilor pentru ca au sustinut un artist nepregatit.

Ce ai facut cu banii castigati? Am citit ca i-ai investit doar in muzica.

Este adevarat, o buna parte din banuti i-am investit in muzica si cand spun muzica nu spun doar videoclipuri, piese sau imagine, spun cunostinte muzicale, cunostinte despre industrie etc. Cat despre restul, am investit mult in mine, in omul Adrian Tutu, in cunoastere, in studii si in diferite activitati.

In lucruri materiale am investit in apartamentul meu care arata exact cum mi-l doream, in echipamente audio, in studio-ul foto, iar acum urmeaza si o echipa video.

Ai scris la un moment dat pe o retea de socializare ca ai ramas fara bani si ca pornesti, din nou, de la zero. Regreti ca nu ai investit banii in ceva ce ti-ar fi oferit un anumit confort financiar?

Nu regret nimic! Daca m-as intoarce in timp, as proceda exact la fel. Dupa cum am zis am un apartament cu trei camere exact cum mi-l doream, am studioul MyCrewMusic pe care tocmai l-am deschis, iar daca vine vorba despre bani ma descurc bine, pentru ca eu ii fac pe ei, nu ma fac ei pe mine. Nu vad viata in zero-uri si sunt capabil sa fac bani... deci nu tanjesc dupa ei.

Ai fost subiectul multor articole aparute in presa. Au fost scrise lucruri neadevarate si pe care nu ai avut ocazia sa le lamuresti pana acum?

Au fost fel si fel de articole, dar ce mi-as dori sa subliniez este ca nu ma intereseaza ce stie lumea despre mine atat timp cat eu stiu cine sunt. De lamurit o sa lamuresc in timp prin fapte nu prin vorbe.

Te-a dezamagit cineva dintre oamenii pe care i-ai cunoscut dupa experienta Romanii au talent?

Nu m-a dezamagit nimeni si nici nu poate sa ma dezamageasca altcineva in afara de mine. Iar cei ce vor sa ma dezamageasca se dezamagesc singuri pentru ca pierd un om greu de gasit.

Dar dintre cunostintele vechi? Te-au privit altfel dupa castigarea concursului? Si-au schimbat atitudinea fata de tine?

Sincer, au fost si persoane care si-au schimbat atitudinea, dar in prezent ii am in jurul meu doar pe cei ce conteaza.

Care este adevarul despre problema aparuta intre tine si Boier Bibescu? S-a scris ca el ar fi avut de-a face cu declinul tau financiar. E adevarat?

Cu Boier Bibescu am lucrat ceva timp, dar el nu are nicio legatura cu "declinul meu financiar". Suntem amici in continuare, doar ca eu toata viata am preferat sa imi fac cu mana mea tot. Chiar tin sa ii multumesc ca m-a sustinut si ca am acumulat amintiri frumoase alaturi de echipa lui.

Vreau ca lumea sa inteleaga ca daca spui ca o iei de la zero, nu inseamna ca te plangi! Niciodata nu am vrut sa ma plang, am spus cine sunt si de unde vin, dar se pare ca in ziua de azi este o tragedie sa fii sincer. Sincer, ma incanta declinul meu financiar pentru ca prin el am castigat posibilitatea sa devin cel mai bun.

Cati bani ii ia statul castigatorului de la Romanii au talent

Ai spus ca tocmai ti-ai deschis un studio. Este o investitie destul de mare. Ai mai avut bani din premiu sau cum ai finantat proiectul? Esti asociat cu cineva?

Studioul MyCrewMusic este investitie proprie, nu este din banii castigati acum cinci ani... am spus ca o iau de la zero. Ramane un mister cum am reusit sa fac studioul, dar tot ce vreau sa zic este ca daca muncesti, se poate! Sa nu investesti in lucruri materiale pentru ca nu au valoare, investeste in tine, pentru ca tu poti pune multe zero-uri peste suma investita.

Mai are succes o astfel de afacere in Romania, avand in vedere ca este o piata sufocata?

Cei mai buni au succes oricand. Nu are succes afacerea, are succes cel ce o detine. Daca esti implicat in ceea ce faci si muncesti sa ajungi cel mai bun, orice are succes, nu trebuie sa te lasi manipulat de puterea banului. Invata sa faci lucruri mari, nu sume mari pentru ca banii vin oricum.

Care a fost prima piesa realizata si cu cine ai colaborat?

Prima colaborare a fost cu Nicola pe piesa "Cum ar fi" finantata in totalitate de mine! Apoi au mai urmat Doddy, Stella, Andrei Chermeleu (ex VOXIS), Boier Bibescu, Ana Baniciu (Ex LaLaBAND), Xonia, Anca Badiu (ex Class), Muneer si acum mai nou Karym cu care am lansat piesa "Nu vrei", dar cu siguranta lista pe viitor va fi mult mai lunga.

Ce alte colaborari mai ai pe lista?

Momentan prefer ca totul sa ramana sub semnul intrebarii. Pregatesc multe surprize, iar cei ce ma sustin vor afla mai multe pe pagina mea oficiala de Facebook: AdrianTutuOficial sau pe Instagram: Adriantutu. Pana atunci va invit sa ascultati piesa "Nu vrei" produsa de mine pentru Karym, in care apar ca invitat.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#Adrian Tutu Romanii au talent, #Adrian Tutu cantaret, #Adrian Tutu muzica , #cantareti