Dianna Rotaru, despre asemanarea cu Elena Udrea, muzica si unire Interviu

Luni, 21 Iulie 2014, ora 07:01
12992 citiri
Dianna Rotaru, despre asemanarea cu Elena Udrea, muzica si unire Interviu
Foto: HD Studio

Dianna Rotaru este o cantareata din Republica Moldova, dar care a devenit cunoscuta si in Romania, presa mondena numind-o imediat "Elena Udrea de Chisinau".

Daca o onoreaza comparatia sau nu ne-a spus chiar Dianna in cadrul unui interviu acordat Ziare.com.

Am mai vorbit cu artista despre noua sa piesa "Ghinion in dragoste", dar si despre cum vede ea unirea dintre Republica Moldova si Romania.

Cum a luat nastere "Ghinion in dragoste"? Care este povestea din spatele piesei?

E o poveste simpla. Ideea apartine managerului meu Florin Nedelcu. Multi ma intreaba daca am ghinion. Nu am si niciodata nu am crezut in el, chiar daca cant despre "ghinion in dragoste". Eram sigura ca o sa se regaseasca in mesajul acestei melodii multe adolescente si fete tinere care gusta din primii fiori ascunsi pentru un prieten sau coleg.

Dar mesajul meu este sa creada in noroc si sa fie sigure ca si-l pot construi cu mana lor. Am promovat aceasta piesa si in Republica Moldova, si in Romania si ma bucur ca e pe val, ca are succes produsul muzical realizat de Karo-text si Radu Baisan -muzica. Multumesc echipei "Lanoy Production" Romania.

Cand ati venit prima data in Romania si cum vi s-a parut experienta?

Interesanta. La inceput nu eram obisnuita sa stau prea mult departe de casa, dar in timp am construit prietenii si ori de cate ori merg in Romania realizez ca nu sunt singura. Sunt deschisa sa experimentez orice, oricand si oriunde.

Ce va place cel mai mult la Republica Moldova?

Acum ma provoci sa ma manifest ca un adevarat patriot! Iubesc traditiile noastre, cantecul popular, bucatele moldovenesti si sinceritatea oamenilor. Important e sa nu pierdem aceste valori, prin ele ne definim si suntem deosebiti.

Ce va lipseste de acasa?

Niciodata nu mi-a lipsit nimic. Aici am familia, rudele, prietenii, fanii!!! Aici am inceput sa-mi construiesc un nume. Acasa in tara mea am devenit artista si tot aici am devenit Ambasadorul National Ccfmoldova (org.nonguvernamentala copil,comunitate,familie). Sunt in continuare fidela publicului meu si sincera

Cat timp stati in Romania si cat in Republica Moldova?

Mereu merg acolo unde am activitati, indiferent ca e Republica Moldova, Franta, Italia sau Romania. Curand imi deschid viza americana, pentru ca nu renunt la visul meu de a face parte din distributia unui film produs acolo. Iar daca e sa revenim la Republica Moldova si Romania, fac tur-retur Chisinau-Bucuresti o data la doua saptamani, pentru ca am si aici, si acolo emisiuni, interviuri si concerte!

Mai nou in luna august sunt invitata pe malul marii la Mamaia in cadrul catorva evenimente mondene sa cant impreuna cu alti artisti Matteo, F.Charm, Ligia, Muneca, Rolla Sparks s.a.

Ati fost numita de presa "Elena Udrea de Chisinau". Cum priviti aceasta comparatie?

Ma amuza. Eu o admir nu doar pentru faptul ca e stilata, dar si pentru ca stie sa se impuna cu multa ambitie si incredere in politica romaneasca. Mi-as dori sa o cunosc personal. Nu pot sa neg faptul ca am avea ceva similitudini in ceea ce tine de culoarea parului, iar cand avem machiaj identic, chiar semanam.

Prima data cand am fost confundata eram la mall si auzeam cum lumea susotea: "Uite-o pe Udrea!". Ajunsa acasa, am cautat pe Internet poze cu ea si am constatat ca in unele chiar avem ceva trasaturi comune. Imi place sa stiu ca sunt asemanata cu o femeie la fel de puternica si hotarata ca mine!

V-ar interesa sa intrati in politica?

Da, mi-ar placea sa fiu lider de partid, ceva legat de tineret!

Cum credeti ca vi s-ar schimba viata daca Romania si Republica Moldova s-ar uni?

Noi suntem uniti demult spiritual chiar daca exista hotar. Eu am cetatenie romana din 2011, am domiciliu la Bucuresti si nu simt nici o diferenta intre capitala Romaniei si capitala Republicii Moldova. Sunt orasele mele gazda unde stau si ma simt bine. Iubesc Chisinaul, pentru ca aici m-am nascut, iar Bucurestiul il iubesc, pentru ca m-a primit atat de cald in lumea mondena de acolo.

Am vazut ca sunteti hotarata sa dati in judecata jurnalistii care scriu lucruri false despre dvs. Ce v-a deranjat cel mai mult pana acum?

Ma deranjeaza cand exagereaza. Eu dau niste declaratii si ei le transforma, ma combina cu diversi barbati presupunand care din ei e mirele sau iubitul. Eu nu sunt persoana care-si face publicitate pe viata personala. Inainte de a se publica ceva ar fi corect sa fiu contactata ca sa mi se ceara o opinie.

Cum vi se par jurnalistii romani fata de cei moldoveni?

La fel!

Unde considerati ca apar in presa mai multe lucruri false despre vedete? In Romania sau in Republica Moldova?

Presa e una peste tot. Iar vedetele intotdeauna au fost urmarite, criticate, laudate si cautate de mass-media. Tin minte cum intr-unul dintre articolele de la noi am citit despre "Dieta Diannei Rotaru", eu care nu stau pe dieta si am o alimentatie sanatoasa, un mod de viata sanatos.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Dianna Rotaru cantareata, #Dianna Rotaru cantareata Moldova, #Dianna Rotaru Ghinion in dragoste , #cantareti