JO, cu sinceritate despre noul juriu X Factor si de ce se ascunde cand citeste Interviu

Luni, 28 Iulie 2014, ora 08:27
11532 citiri
JO, cu sinceritate despre noul juriu X Factor si de ce se ascunde cand citeste Interviu
Foto: Facebook/JO Ofiicial

JO, pe numele adevarat Ioana Anuta, a devenit cunoscuta in urma particiarii la X Factor, dar intr-un timp scurt a devenit una dintre preferatele publicului poate si datorita energiei sale iesite din comun.

Ioana are o familie care ar fi putut sa o ajute sa se lanseze pe piata muzicala, dar cu toate acestea a ales sa munceasca si sa se lupte pentru locul sau in lumea artistica din Romania. De ce a ales drumul ne-a povestit Jo intr-un interviu Ziare.com.

Am mai vorbit cu Ioana despre noua sa melodie lansata cu Uddi, "Lasa-ma pe mine", dar si despre noua formula a juriului X Factor.

Ce ne pregatesti in aceasta vara?

In aceasta vara am lansat piesa "Lasa-ma pe mine" cu Uddi, urmeaza sa scot urmatorul meu single, alaturi de Dorian Popa, la care am filmat deja si clip, plus inca o colaborare cu Bibanu pentru o piesa cu un mesaj puternic, la care eu tin foarte tare. In rest, ne vedem pe la mare, la diferite concerte, iar despre restul puteti afla pe pagina mea de Facebook Jo Official.

Multa lume s-a intrebat de ce ai ales sa treci prin emotii atat de mari la X Factor, desi familia te-ar fi putut ajuta financiar sa te lansezi. De ce ai preferat drumul mai greu?

Care ar mai fi fost frumusetea? Care ar mai fi fost emotiile, trairile, amintirile? Nu am ales drumul greu, ci pe acela frumos, din care am avut si eu de invatat. X Factor m-a maturizat si m-a ajutat sa vad altfel viata. Am invatat sa ma bucur de viata si sa traiesc alaturi de "concurenta".

Am legat prietenii si am trecut prin momente incredibile. M-am bucurat si am plans pentru prietenii mei, am cantat, am facut ceea ce mi-am dorit toata viata sa fac. De ce as fi ales alt drum? De ce sa ii las pe ai mei sa faca totul in locul meu? Eu ce as mai fi invatat? Eu ce as mai fi trait?

Ai pastrat legatura cu juratii de la X Factor?

Sigur ca am pastrat legatura cu ei. Cu Delia am ramas in relatii mai stranse decat cu restul, insa si cu Dan si Cheloo vorbesc de fiecare data cand am ocazia. Sunt toti niste oameni minunati si ma bucur enorm ca am avut ocazia sa-i cunosc.

Ce parere ai despre noua componenta a juriului? Crezi ca ar fi fost mai greu acum?

Hmm... nu cred ca ar fi fost neaparat "mai greu". Cred ca acum va fi diferit. Nu-l cunosc personal pe Stefan Banica Jr, insa stiind cum sunt Delia si Brenciu, cred ca va fi un sezon foarte tare. Ideea e interesanta. Iar eu am mare incredere ca Diliuta le va face fata celor doi masculi din stanga si dreapta ei.

Poti completa?

Horia Brenciu este... un om frumos, un suflet cald si cred ca va fi un mentor extraordinar pentru viitorii sai "elevi".

Delia... este cea mai buna voce feminina din tara noastra, o tipa cool si un exemplu pentru tinerele care vor sa faca o cariera in muzica si nu numai.

Stefan Banica este... omul potrivit la locul potrivit, in ceea ce priveste juriul X Factor.

Ai spus la un moment dat ca in aceste zile conteaza mai mult imaginea decat vocea. Consideri ca sunt multe artiste care nu isi merita locul?

Nu asta am vrut sa spun, ci faptul ca o artista trebuie sa aiba, pe langa voce, si o imagine buna. Parerea mea sincera e ca daca ai putina minte si putin talent, poti muta munti prin munca, insa nici imaginea nu trebuie neglijata. Consider ca fiecare om are dreptul sa faca ce ii place si sub soare e loc pentru toata lumea.

Ce ti se pare incorect in aceasta lume mondena?

Mi-as dori ca toata lumea sa faca muzica dupa cum simte si nu dupa cum "se cere". Daca as putea schimba ceva, as vrea sa schimb mentalitatea anumitor persoane care nu accepta si alte stiluri de muzica.. Insa eu sunt o persoana optimista si fericita si am incredere ca totul va trece si noi, cei care ne dorim sa facem muzica, vom putea face asta doar din suflet la un moment dat.

Nu esti "abonata" a tabloidelor. Cum reusesti sa scapi?

Cred ca nu sunt inca destul de importanta pentru ei. Nu cred ca ideea e "sa scapi", ci cred ca ideea e sa fii sincer si deschis. Faci muzica pentru public, existi pentru public si esti cine esti datorita oamenilor care te asculta si carora le pasa de tine. Daca esti om, inainte de a fi artist, nu e nevoie "sa scapi" de nimeni... Sau poate ca nu am invatat eu inca ce inseamna viata asta...

Esti tot timpul cu zambetul pe buze si plina de energie. Unde te ascunzi atunci cand obosesti?

Oh, Doamne! Sunt o persoana atat de norocoasa si de fericita! Imi place sa fiu spontana, sa dorm cat mai putin, sa ma relaxez doar inconjurata de oameni dragi.. Nu ma ascund niciodata cand vreau sa ma odihnesc. Imi doresc doar sa fiu alaturi de prieteni, sa cant, sa traiesc.

Ce iti place sa faci atunci cand nu te vede nimeni?

Sa citesc. Nu imi place sa ma vada nimeni citind. De cand eram mica ma ascundeam sa nu fiu vazuta. Nu stiu de ce, dar asta simt ca e doar intre mine si cartea respectiva.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#JO X Factor, #JO muzica, #Jo melodii, #JO Uddi Lasa ma pe mine , #cantareti