La multi ani, Romania! - Nicu Alifantis si Oana Sarbu

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 13:30
2736 citiri
La multi ani, Romania! - Nicu Alifantis si Oana Sarbu
Foto: Ziare.com

Nicu Alifantis si Oana Sarbu se numara printre cei care fac urari de bine Romaniei de Ziua Nationala, dar care au si cateva nemultumiri.

"La multi ani din toata inima si ceva mai multa bafta. Si romanilor, la fel", a declarat Nicu Alifantis pentru Ziare.com, precizand ca el in niciun moment nu s-a simtit mandru ca este roman.

La multi ani, Romania! - Sebastian Papaiani

Oana Sarbu ii doreste Romaniei oameni muncitori si harnici

Cantareata Oana Sarbu spera ca Romania sa aiba parte de oameni buni si harnici, iar romanii de "spirit de constiinta mai bun, mai mare, mai ridicat".

Artista spune ca nu este nationalista, dar se simte mandra atunci cand este in concerte in afara tarii, in comunitatea de romani.

"Sunt mandra de ce tot ce fac bun in Romania pentru imaginea tarii si cred ca am demonstrat lucuri minunate si am dat un exemplu bun, dar nu sunt foarte incantata de ce se intampla in Romania", a declarat cantareata pentru Ziare.com.

La multi ani, Romania! - Stela Popescu

Oana Sarbu este mandra de tara sa si spune despre aceasta ca este frumoasa, dar ca nu este condusa de cine si cum trebuie.

"Romania e o tara frumoasa, dar este condusa haotic si din cauza aceasta avem cu totii de suferit, de la copii, pensionari, elevi, toate paturile astea sociale. Educatia, invatamantul si sanatatea sunt toate la pamant si nu se compara cu ce se intampla in tari care, la fel, in anii '80, au dat cu piciorul comunismului. Sunt tari mult mai avansate decat noi si asta din cauza spiritului asta al nostru de dezorganizare", a conchis artista.

Au trecut aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului una dintre cele mai emotionante si mai indragite poezii: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com deschide un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie, in care personalitati publice, dar si simpli cetateni vor spune ce ii doresc tarii lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nicu Alifantis cantaret, #Oana Sarbu cantareata, #1 Decembrie vedete , #cantareti