Meena K ar canta cu un manelist, dar nu ar poza nud - Interviu

Joi, 06 Iunie 2013, ora 07:14
5025 citiri
Meena K ar canta cu un manelist, dar nu ar poza nud - Interviu
Foto: Media Pro Music

Meena K este o prezenta timida in tabloidele romanesti, dar una importanta in topurile muzicale. Cu bun simt si multa munca a reusit sa ajunga acolo unde altii inca spera.

Este deschisa noilor provocari si tocmai de aceea nu ar spune "nu" unui duet cu un manelist, punand insa conditia ca stilul muzical sa fie altul, dupa cum a declarat in cadrul unui interviu acordat Ziare.com.

Chiar si in contextul in care isi doreste sa castige in notorietate, cantareata nu ar accepta orice. De pilda, nu ar fi de acord sa se lase fotografiata nud pentru o revista pentru barbati, dupa cum ne-a marturisit.

Am mai discutat cu Meena K despre relatia pe care trebuie sa o aiba un artist cu presa, dar si despre tabieturile si trucurile sale pentru a arata cat mai bine.

"Everybody on the floor" si "Goodbye" s-au auzit peste tot. Care crezi ca a fost reteta succesului atins atat de repede?

Nu exista o reteta a succesului, trebuie doar sa-ti urmezi pasiunea si sa ai rabdare. Toate lucrurile se vor aranja la momentul potrivit, daca esti perseverent si iubesti ceea ce faci.

Cum a fost colaborarea cu Khaled Mokhtar?

Colaborarea cu Khaled a fost una foarte placuta. Ne-am inteles de minune pe parcursul filmarilor, este o persoana plina de viata si amuzanta, calitati care au contat pentru mine.

Cat la suta ti-a influentat cariera Dana Dorian?

Cu fosta mea profesoara de canto, Dana Dorian, am inceput capitolul acesta minunat din viata mea, denumit "muzica". Cursurile cu ea m-au ajutat sa-mi descopar pasiunea de a canta, de a fi pe scena, dar si sa-mi perfectionez tehnica vocala. Dumneaei este o deschizatoare de drumuri.

Ai un model in viata sau in cariera? Ce muzica te inspira?

Nu am un model in cariera, toti suntem unici in felul nostru si e bine sa ne urmam propriile cai. Pot spune ca admir cateva cantarete pentru calitatile vocale si parcursul pe care l-au avut in muzica: Beyonce, Celine Dion, Jessie J, Nicole Sherzinger. Ma inspira piesele cu mesaj, pe ritmuri dance, pop, r&b, electro.

Cat conteaza relatia unui artist cu presa?

Conteaza foarte mult sa ai o relatie buna cu presa, insa acest lucru depinde si de imaginea pe care ti-o creezi tu in fata publicului.

Care dintre colegii tai de breasla consideri ca exceleaza la acest capitol?

Cred ca printre artistii care exceleaza la acest capitol se afla Andra, dar si Smiley sau Paula Seling.

Cat la suta conteaza imaginea pentru a atinge succesul in showbiz?

Imaginea conteaza foarte mult, insa este de dorit sa o imbini reusit cu actul artistic. Una fara cealalta creeaza dezechilibru, de unde si un succes de mica durata sau chiar lipsa lui.

Ai accepta sa faci un duet cu un cantaret de manele?

Da, as accepta sa fac un duet cu un cantaret de manele, sunt cativa chiar foarte talentati, insa as vrea ca piesa sa fie in alt stil muzical, nu manea.

Care este urmatorul proiect?

Deocamdata ma bucur de promovarea noului single "Goodbye", apoi voi hotari impreuna cu producatorii mei care este urmatoarea piesa, la momentul potrivit.

Ai accepta sa pozezi intr-o revista pentru barbati?

Nu, nu as accepta sa pozez intr-o astfel de revista.

Vezi in asta o modalitate de promovare?

Este intr-adevar o modalitate de promovare, insa momentan nu sunt dispusa sa fac acest pas.

Ai schimba ceva la corpul tau?

Am in plan sa-mi schimb putin tunsoarea, insa asta nu se refera la corpul meu, bineinteles. Am avut momente cand as fi vrut poate sa schimb ceva, dar acum ma simt foarte bine in pielea mea, nu imi mai doresc nicio schimbare. Toti suntem perfecti asa cum suntem, important este sa avem grija de corpul nostru.

La ce metode apelezi pentru a te intretine?

Eu am adoptat un stil de viata foarte sanatos de multi ani. Am grija ce mananc, fac sport si traiesc fiecare zi din plin. E important sa facem ce ne place, sa fim increzatori si sa ne bucuram de prezent.

Ai tabieturi?

Da, pot spune ca un tabiet de-al meu este sa mananc dimineata fructe, pe stomacul gol.

Ce nu ai accepta sa faci de dragul carierei?

Imi place foarte mult ceea ce fac, insa probabil ca mici compromisuri vor aparea pe parcurs. Nu pot spune ce nu as accepta de dragul carierei. Sper sa pot lua deciziile cele mai bune cand va fi cazul. Ma bazez pe intuitie, ea niciodata nu ma insala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Meena K duet manele, #Meena K manele, #Meena K Goodbye, #Meena K Khaled Mokhtar, #Meena K interviu , #cantareti