Mihai, despre reunirea definitiva a 3SE: Este posibil sa continuam - Interviu

Marti, 29 Mai 2012, ora 15:33
5226 citiri
Mihai, despre reunirea definitiva a 3SE: Este posibil sa continuam - Interviu
Foto: Mihai Budeanu

Fanii celebrei trupe 3 Sud Est au primit cea mai buna veste: formatia se reuneste pentru a sustine un concert la Romanian Music Awards. Mihai Budeanu, cunoscut pe vremea aceea si ca Negrutzu, ne-a declarat ca exista posibilitatea ca el, Laurentiu si Viorel sa se reuneasca definitiv.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Mihai ne-a vorbit despre lumea mondena din Romania, de care nu-i place deloc, desi face parte din ea.

Am mai discutat cu el despre o eventuala colaborare cu Inna si Alexandra Stan, dar si despre divele romanesti.

A fost un breaking news faptul ca 3 SUD EST se reuneste pentru un concert anul acesta. Cum v-ati hotarat avand in vedere ca de ani de zile fanii va cer acest lucru si nu ati vrut sa o faceti?

Da, intr-adevar a fost ca un breaking news, ni s-a parut foarte interesanta propunerea organizatorilor RMA, de a reuni trupa 3SE pentru o seara si am spus: de ce nu?.

Exista vreo sansa sa continuati impreuna sau este doar pentru RMA?

Este posibil sa continuam impreuna, dar deocamdata s-a pus problema reunirii trupei doar pentru RMA.

Drei Ros a stat foarte mult timp in America. Cum ati ajuns la colaborarea cu el?

Trebuie sa recunosc ca cea mai mare contributie la aceasta colaborare o are doar Mihai Stan, managerul meu si bineinteles managerul lui Drei Ros, el a luat legatura cu Drei, prin intermediul site-urilor de socializare si in final au vorbit la telefon.

Ati avut un succes enorm cu 3SE, dar si melodia "Party my life away", de exemplu, a impresionat strainii. Credeti ca sunt sanse sa egalati sau sa depasiti performanta formatiei din care ati facut parte?

Sunt doua lucruri diferite, 3SE a facut cea mai mare performanta ca si trupa dance in Romania, cand alte trupe se destramau dupa 2-3 ani de existenta, 3SE mergea mai departe, pana intr-un moment ce e drept, au fost 11 ani, totusi. Sa spun acum cu aceasta colaborare noua ca vor exista sanse sa depasim trupa 3SE este prematur pentru ca este posibil sa fie doar o colaborare de o piesa sau sa continuam acest proiect in formula aceasta de 2, vom vedea cum evolueaza lucrurile in timp si ce feedback vom avea in viitor.

Ati colabora cu Inna? Dar cu Alexandra Stan?

Bineinteles ca as colabora cu Inna si Alexandra Stan, cu cea mai mare placere, cine nu si-ar dori sa colaboreze cu ele, sunt doua artiste care au reusit sa duca imaginea Romaniei in lume.

Cat la suta se datoreaza succesul Innei echipei si cat la suta se datoreaza ei?

Intotdeauna sucesul intr-o echipa adevarata este de 50% pentru artist, 50% pentru echipa, niciodata un artist nu poate face nimic fara o echipa foarte bine inchegata si bazata pe incredere si invers, echipa, fara un artist valoros, nu reprezinta nimic, este parerea mea si cred ca nu ma insel.

Daca tot am vorbit despre colaborari. Cu ce nume internationale ati dori sa urcati pe scena?

O sa intru un pic in sfera celor care viseaza frumos, in general eu sunt un tip foarte optimist, daca as spune cateva nume internationale la mare moda acum, lumea ar spune ca sunt nebun sau ca am fite, dar sincer mi-ar surade ideea unor colaborari cu J.Lo, Cris Brown, Rihanna, Pittbul, John Legend, Usher, Flo Rida samd. Da, stiu nu sunt pretentios deloc.

Ati caracterizat noul val de muzica drept "manele club", ceea ce a lasat impresia ca nu prea va incanta acest curent. Totusi, l-ati adoptat. De ce?

Da, asa este, l-am adoptat si eu, dar dupa aceea mi-am dat seama ca nu merg in directia mea si pana la urma am ajuns tot in sfera Dance, Pop Dance, pentru ca tot aici imi sta mai bine.

In Romania nu exista dive. Poate de acum sa se fabrice

Romania este plina de "vedete". Exista in tara noastra o diva adevarata? Cine credeti ca se incadreaza?

Poate ca o sa fiu prea drastic sa spun ca in Romania nu exista dive, o adevarata diva nu intra in scandaluri niciodata, este prima regula. Din pacate, la noi, scandalul primeaza, deci cade statutul de diva, nu avem asa ceva acum, poate ca de acum incep sa se fabrice.

Ce va deranjeaza cel mai mult la lumea mondena actuala?

Care lume mondena? Glumesc, lumea mondena, aceiasi oameni, aceleasi fete peste tot, mult snobism, ipocrizie, laudarosenie. Nu sunt adeptul lumii mondene, desi fac parte din ea. Nu prea merg la petreceri decat daca sunt organizate in cadrul la ceva anume si daca sunt legate de jobul meu.

Daca ati putea sterge cu o radiera cateva persoane din aceasta lume, pe cine ati alege?

Ha-ha, intrebare capcana, nu as sterge pe nimeni, sunt pacifist de felul meu si nu as face asta niciodata, stiu sa iert.

Vreau sa cant cat mai mult si sa trec de 90 de ani

Sa lasam putin deoparte artistul Mihai Budeanu si sa vorbim despre omul Mihai Budeanu. Cum va mentineti? Mergeti la sala sau aveti cateva trucuri aparte?

Merg si la sala, recunosc, nu sunt modelul slim, dar incerc pe cat posibil sa nu exagerez nici cu mancarea, nici cu alcoolul. Nu fumez, trebuie sa existe un echilibru ca sa reusesc sa ma mentin. Vreau sa cant cat mai mult si sa trec de 90 de ani.

Avand in vedere ca sunteti din Constanta, putem presupune ca va place sa mergeti la plaja. Cum va protejati de soare si ce i-ati sfatui pe cei care exagereaza si ajung la spital din cauza expunerii exagerate?

Da, imi place foarte mult soarele, merg la plaja foarte des in sezon, dar trebuie sa ne protejam de razele solare cu un factor de protectie foarte mare, chiar 50% recomand. Nu este sanatos sa ne expunem la soare fara protectie, apar petele acelea maronii, chiar se poate face cancer de piele.

Ce parere aveti despre domnisoarele care vin cu tocuri la plaja?

Tocul la o domnisoara este foarte feminin si ii da o alura foarte atragatoare. Dar la plaja, ar fi ok daca domnisoara ar adopta o tinuta mai lejera, spre exemplu papuci de plaja.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mihai reunire 3SudEst, #Mihai 3SudEst, #Mihai Budeanu 3SE , #cantareti