Neylini: As purta orice imi vine bine - Interviu

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 16:39
2568 citiri
Neylini: As purta orice imi vine bine - Interviu
Foto: Facebook/Neylini

Cantareata Neylini se numara printre artistele care nu se uita numai dupa eticheta si marturiseste ca ar purta orice cu o singura conditie: sa i se potriveasca.

Neylini a realizat in urma cu cateva saptamani o sedinta foto in urma careia fanii sai au comparat-o cu celebra Jessi J.

Artista nu se declara nemultumita de aceasta comparatie facuta de prietenii de pe Facebook (http://www.facebook.com/Neylini), ci din contra se simte mandra, dupa cum a declarat in cadrul unui interviu acordat Ziare.com.

Am vazut ca v-a bucurat faptul ca multi fani v-au confundat cu Jessie J, dupa sedinta foto.

M-a bucurat si m-a flatat comparatia cu Jessie J, care mi se pare o artista completa: canta extraordinar, se misca bine pe scena, face un show captivant si, in plus, isi compune singura majoritatea pieselor. Nu am incercat neaparat sa o imit, ci mai mult sa-mi surprind fanii incercand si altceva, un look pe care nu l-am mai afisat pana acum.

Ei au observat imediat asemanarea, influentele "marca Jessie J" si m-au felicitat, ceea ce nu poate decat sa-mi aduca un zambet maaaare pe chip.

Pe cine nu ati incerca niciodata sa imitati, fie si pentru o sedinta foto?

Nu am niciun personaj care sa-mi fie antipatic, astfel incat as putea incerca orice rol, de dragul unei sedinte foto sau al unei filmari. De exemplu, mi se pare foarte reusit conceptul emisiunii "Te cunosc de undeva", unde artistii intra in pielea altor staruri - mi-ar placea sa fac asa ceva, clar!

Cat a durat pregatirea pentru sedinta foto?

Cateva ore, cu tot cu aranjatul parului si machiaj, nimic iesit din comun ca durata, in timp. Insa atmosfera a fost super, iar Bogdan (fotograful de laarta-digitala.ro) m-a facut sa ma simt intocmai ca o diva britanica in fata camerei.

A fost pentru prima oara cand ati lucrat cu Mirela Vescan?

Da, este prima oara cand am colaborat cu Mirela pe partea de make-up si ma declar 100% multumita.

Care credeti ca este cel mai bun make-up artist din Romania?

E o intrebare-capcana? :) Nu stiu, nu cred in clasificari de genul, pentru ca fiecare are stilul lui. Ma bucura insa ca au inceput sa apara tot mai multi make-up artisti talentati la noi, astfel ca am de unde alege, in functie de cerintele pentru un anumit shooting sau videoclip.

Cand mi-am inceput eu cariera, oferta era... limitata, ca sa zic asa, insa acum se experimenteaza mult pe partea de machiaj si hairstyle - iar eu sunt deschisa la noi provocari!

Ati facut un cover dupa Price Tag, pe cand o noua melodie proprie? Ce pregatiti pentru perioada urmatoare?

Am petrecut mult timp in studio in ultima perioada, asa ca... roadele muncii alaturi de echipa mea se vor ivi curand. Nu vreau insa sa spun prea multe in avans, prefer sa va surprind, ca de fiecare data.

Cum va intretineti? Mergeti la sala, spa, tratamente? Daca da, care este tratamentul preferat si, din contra, ce nu ati recomanda?

Am marele noroc sa am arderile rapide si un metabolism care mi-a permis mereu sa ma mentin fara eforturi majore. Normal, incerc sa mananc cat mai sanatos si fac miscare atat la repetitii, cat si la concerte - este inevitabil atunci cand ai piese energice - insa nu, nu tin o dieta anume. Insa nu as refuza niciodata un masaj relaxant, eficient si impotriva celulitei!

Va impuneti limite alimentare?

Nu. Si chiar nu vreau sa-mi imaginez viata fara dulciuri.

Cum considerati ca o vedeta isi poate distruge cariera peste noapte? Care este greseala pe care fanii nu ar ierta-o?

Personal, incerc sa ma tin departe de scandaluri si de zvonuri inutile. Consider ca muzica trebuie sa fie mereu in prim-plan si nu as permite niciodata sa fiu surprinsa in posturi jenante, din respect pentru fanii mei.

Ati accepta sa fiti vedeta unui realityshow?

Cat timp este ceva calitativ, bine realizat si de bun-simt, de ce nu?

Multi artisiti au cu totul alta meserie "la baza". Care este a dumneavoastra?

Ei bine, am studii economice si un master in managementul afacerilor, insa in esenta si in inima mea, sunt in primul rand artist si asta este ceea ce-mi doresc sa fac tot restul vietii.

Ce culoare nu ati purta niciodata?

Stiti cum se spune, "niciodata sa nu spui niciodata" :) nu am prejudecati si as purta orice imi vine bine.

Ascultati in continuare cover-ul piesei "Price Tag", realizat cu trupa Friends:

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Neylini comparatie Jessie J, #Neylini sedinta foto , #cantareti
Comentarii
Poza Ianis
Ianis
rank 1
Gratis nu exista, ieftin nu rezista!