O cantareata celebra a devenit bunica, la 48 de ani

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 17:40
8218 citiri
O cantareata celebra a devenit bunica, la 48 de ani
Foto: Facebook/ Sinead O\'Connor

Cantareata Sinead O'Connor a devenit bunica pentru prima data la varsta de 48 de ani, vineri, dupa ce iubita fiului ei cel mare a nascut un baietel.

Cantareata irlandeza a dezvaluit vineri pe pagina ei de pe reteaua de socializare Facebook faptul ca fiul ei cel mare, Jake, si iubita acestuia, Lia, au devenit parintii unui baietel, informeaza contactmusic.com.

Atunci cand Lia a intrat in travaliu, celebra cantareata a anuntat vestea pe platforma online Twitter, prin intermediul unui mesaj amuzant: "Dumnezeule, sunt doar la cateva ore distanta de a vedea cum cel mai mare vis din viata mea devine realitate: acela de a deveni bunica!".

Ulterior, la cateva ore dupa nastere, artista irlandeza a confirmat faptul ca fiul ei a devenit tata.

Sinead O'Connor a anuntat sarcina iubitei fiului ei la inceputul acestui an, atunci cand a fost nevoita sa infirme zvonurile aparute in presa britanica potrivit carora fiica ei in varsta de 18 ani era insarcinata.

Cantareata a scris pe Facebook urmatorul mesaj: "Nu fiica mea in varsta de 18 ani este insarcinata! Cei care vor avea un copil sunt fiul meu Jake in varsta de 27 de ani si frumoasa lui iubita Lia!".

"Sunt atat de incantata! Intotdeauna mi-am dorit sa fiu bunica. De fapt, acesta este singurul motiv pentru care am facut copii (glumesc). Bebelusul se va naste in iulie", a adaugat cu acea ocazie celebra cantareata irlandeza.

Recent, artista s-a facut din nou remarcata in presa internationala prin comentariile sale extrem de acide la adresa starletei TV americane Kim Kardashian, dupa ce o fotografie a acesteia a fost publicata pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase si apreciate reviste muzicale, Rolling Stone.

"Ce cauta fufa aia pe coperta revistei Rolling Stone? Muzica a murit in mod oficial", a spus Sinead O'Connor.

Cantareata irlandeza a fost casatorita de patru ori si are patru copii.

Sinead O'Connor a tinut prima pagina a presei internationale in 1992, atunci cand a rupt un afis cu fotografia Papei Ioan Paul al II-lea, in timpul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live".

Sinead O'Connor a devenit celebra pe plan international in 1990, gratie piesei "Nothing Compares 2 U", extrasa de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got".

Cantareata irlandeza a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti pe 11 iunie 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Sinead OConnor bunica, #nepot Sinead OConnor , #cantareti