Un artist roman a cazut pe geam dupa ce au intrat mascatii peste el in casa UPDATE

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 17:35
22462 citiri
Un artist roman a cazut pe geam dupa ce au intrat mascatii peste el in casa UPDATE
Foto: Facebook/Adrian Naidin

Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce miercuri dimineata a cazut de la etajul vilei in care locuia, in timp ce mascatii faceau perchezitii privind o cultura indoor de canabis.

Surse din politie au declarat pentru News.ro ca, atunci cand mascatii au descins in vila in care Naidin locuieste cu chirie, violoncelistul s-a speriat si a incercat sa sara de la primul etaj, dar a lovit un aparat de aer conditionat si a cazut.

Artistul le-ar fi declarat politistilor ca nu stie nimic despre drogurile gasite in casa.

Si pe Facebook, Adrian Naidin sustine ca nu stie nimic despre drogurile din casa si explica ceea ce s-a intamplat.

"Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un Rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine.

Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj.

Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele. (...) Nu as vrea sa ma transform intr-un caz senzational. Voi reveni curand cu stiri despre starea mea de sanatate", a scris artistul, precizand ca spectacolul sau programat pentru 10 octombrie a fost amanat.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a confirmat ca artistul este internat la sectia de Terapie Intensiva ca urmare a unui politraumatism.

"In prezent, pacientul de afla in sectia de Terapie Intensiva, este stabil din punct de vedere al functiilor vitale si primeste ingrijirile reclamate de leziunile pe care le-a suferit", a spus Dimulescu.

UPDATE 17:32 - Politia Romana a transmis, intr-un comunicat de presa, ca miercuri au fost efectuate sapte perchezitii la persoane banuite de trafic de droguri.

Au fost descoperite 500 de grame de canabis, cinci grame de cocaina si o instalatie completa pentru cultura indoor de cannabis.

Politia Romana a precizat ca "o persoana aflata intr-o alta camera, de la etajul unu al imobilului perchezitionat, confom mandatului emis de instanta de judecata, a sarit pe geam. Politistii i-au acordat primul ajutor, ulterior transportandu-l la o unitate medicala din Bucuresti".

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Adrian Naidin spital cazut geam, #Adrian Naidin cazut geam, #Adrian Naidin mascati canabis , #cantareti