Voteaza cel mai reusit duet sau colaborare muzicala - Sondaj Ziare.com

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 14:03
3532 citiri
Voteaza cel mai reusit duet sau colaborare muzicala - Sondaj Ziare.com
Fotomontaj: Ziare.com

Cantaretii si cantaretele de la noi au talent, insa uneori simt nevoia de o schimbare. Astfel apar duetele, care uneori raman in mintea publicului drept o miscare geniala din partea artistilor.

Ziare.com si-a propus sa afle care duet v-a ramas intiparit placut in memorie si in urechi.

Duetul format din Felicia Filip si Cristi Minculescu a fost fara dar si poate unul dintre cele mai reusite, avand in vedere ca a prins extraordinar de bine la public.

O alta colaborare care a impresionat intreaga tara si nu numai, avand in vedere ca in 2005 melodia interpretata de ei s-a clasat pe locul trei la concursul Eurovision, este cea dintre Luminita Anghel si Sistem.

Aceeasi performanta a fost obtinuta si de Paula Seling si Ovi cu melodia "Playing with fire".

Tot la Eurovision ne-au reprezentat cu succes si Marcel Pavel cu Monica Anghel cu melodia "Tell me why".

Daca tot ne-am obisnuit cu interpretarile inedite de la Eurovison, trebuie sa ii mentionam si pe Vlad Mirita si Nico.

Va amintiti melodia "Jumatatea ta" interpretata de Smiley si Cream? Daca da, inseamna ca artistii si-au atins scopul, acela de a darui publicului o piesa de care sa isi aminteasca si peste multi ani.

Colaborarea, in ceea ce priveste dansul, dintre Andreea Balan si Petrisor Ruge a impresionat intreaga tara si chiar si Mexicul, avand in vedere ca au castigat locul doi la finala concursului "Dancing Around The World" din Mexic. De la dans au trecut la cantat, iar in iarna lui 2009 cei doi au inregistrat impreuna o melodie, "Snow", care a prins foarte bine la public.

Una dintre cele mai dragute si talentate moderatoare Tv este Simona Gherghe. In afara faptului ca face fata cu brio televiziunii, frumoasa blonda are si o voce minunata. De-a lungul timpului aceasta a cantat in duet cu Horia Brenciu, Mirabela Dauer si Mihai Constantinescu, insa de data aceasta ne-am oprit asupra duetului Simona Gherghe - Dj Project.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #cantareti romani, #cel mai reusit duet, #duete celebre Romania , #cantareti
Comentarii