Afla cine vine la Rock the City si cine nu vine deloc in Romania

Marti, 17 Mai 2011, ora 23:43
3059 citiri
Afla cine vine la Rock the City si cine nu vine deloc in Romania

Iubitorii muzicii rock au parte in aceasta vara numai de surprize placute. In perioada 1-3 iulie, la Romexpo, va avea loc festivalul Rock the City, aflat deja la a III-a editie.

Denise Sandulescu, general manager al firmei D&D East Entertainment, unul dintre cei mai importanti organizatori de concerte din Romania, le-a vorbit, marti, cititorilor Ziare.com despre acest eveniment, unde si-au anuntat participarea nume celebre precum WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and The Mechanics.

Tot in iulie trupa Bon Jovi va sustine pentru prima oara in Romania un concert, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Urmariti AICI inregistrarea emisiunii cu Denise Sandulescu

Denise Sandulescu a precizat ca romanii care iubesc muzica au de unde alege in acest an. Festivalul Rock the City ii va avea in prima sa zi pe scena, pe 1 iulie, pe cei de la Prodigy, pe 2 iulie vor veni Mike and The Mechanics, iar pe 3 iulie sunt asteptati Judas Priest si WhiteSnake.

Acestea nu sunt singurele trupe straine care se anunta pentru Rock the City, insa o lista definitiva a invitatilor va fi anuntata pe 1 iunie.

"Noi speram ca toate cele trei zile de concerte sa fie un succes, sa fiti impacati si multumiti de performantele artistilor... Sunt convinsa ca o sa petreceti un weekend senzational", a precizat Denise Sandulescu, intr-un interviu acordat Ziare.com.

In ceea ce priveste negocierile cu megastarurile, Denise Sandulescu, recunoaste ca sunt foarte grele, dureaza in jur de trei luni pana se ajunge la o intelegere. Cerintele unui artist sunt mereu speciale si difera de la un caz la altul.

Ea nu ne-a putut da detalii despre pretentiile trupei Bon Jovi, insa a precizat ca liderul trupei este foarte curios sa ne cunoasca tara si mai ales limba. "Cerintele insa mi le va transmite in cursul timpului", spune aceasta.

Denise Sandulescu a vorbit cititorilor Ziare.com si despre greutatile care apar in timpul organizarii unor concerte. "O problema este locatia in Bucuresti. Nu stim unde sa mergem, cand suntem indoor, acolo incepe problema. Politica locatiilor in general nu este foarte ortodoxa, nu ne bazam pe un contract foarte cert. Mai multe probleme ne fac cei locali, decat cei din management sau un artist", a declarat aceasta.

Printre trupele sale preferate se numara Iris, cei care de altfel au deschis si concertul AC/DC, din 2010, din Bucuresti. Sandulescu spune ca acest eveniment a fost si "cel mai important concert organizat de noi (n.r. de cei de la D&D East Entertainment)".

N-au existat negocieri legate de aducerea Pink Floyd in Romania

Denise Sandulescu spune ca pentru moment nu poate comunica nimic despre un posibil concert al celor de la U2 in Romania. "Majoritatea din promotorii din Romania incearca in mare forta sa ii aduca pe U2 in Romania sa concerteze. Noi (n.r cei de la D&D East Entertainment) in 2011 nu ii vom avea pe U2 in Romania. Daca vom fi in discutie cu cei de la U2, va vom tine la curent", a subliniat aceasta.

Totodata ea a negat ca ar fi existat negocieri pentru aducerea in tara a celor de la Pink Floyd.

"Va pot spune ca nu exista absolut nicio negociere care sa ne asigure sau sa va pot spune 100% ca Pink Floyd vine in Romania. Este o greseala facuta de presa. Eu as vrea sa aduc toti artistii mari, dar realizarile mele au si ele o limita si ma concentrez pe cele pe care le pot realiza", a mai mentionat Sandulescu.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#concert festival rock, #artisti Rock the City, #trupe Rock the City , #concerte