Andrea Bocelli, concert in Romania

Luni, 27 August 2012, ora 13:55
3765 citiri
Andrea Bocelli, concert in Romania

Cantaretul italian Andrea Bocelli va sosi in Romania pentru prima oara, anul viitor, pentru a sustine un concert in Piata Constitutiei.

Dupa mai mult de un an de negocieri, reprezentantii Project Events si ai European Events Service au reusit sa stabileasca detaliile concertului pe care artistul italian il va sustine in Romania, informeaza unul dintre organizatori, Project Events.

Concertul va avea loc pe data de 10 mai 2013, in Piata Constitutiei, iar romanii vor avea ocazia sa asculte piese care l-au facut celebru pe Bocelli in intreaga lume, precum "Time to Say Goodbye", "Vivo Per Lei", "Con Te Partiro" sau "Nessun Dorma".

Bileletele s-au pus in vanzare incepand de luni, 27 august, putand fi cumparate din urmatoarele locuri: Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.

Totodata, cei care vor sa comande bilete online pot face acest lucru pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro si myticket.ro.

Cat vor costa biletele

Preturile biletelor vor fi cuprinse intre 150 de lei, cel mai ieftin, si 1.400 de lei, fiind impartite pe sapte categorii, astfel:

- Zona VIP - 1400 lei

- Categoria I - 900 lei

- Categoria II - 750 lei

- Categoria III - 550 lei

- Categoria IV - 350 lei

- Categoria V - 250 lei

- Zona In Picioare (fara loc) - 150 lei

Andrea Bocelli s-a nascut pe 22 septembrie 1958 in Lajatico, in regiunea Toscana din Italia, intr-o familie de fermieri. La varsta de 6 ani a inceput sa ia lectii de pian, flaut si saxofon. Copilaria i-a fost marcata de o drama, dupa ce, fiind nascut cu glaucom grav, artistul a orbit total la doar 12 ani, in urma unui accident survenit in timpul unui meci de fotbal.

Cariera sa a inceput la Festivalul de la San Remo, in 1994, iar dupa festival artistul si-a lansat primul album care poarta numele "Calmo della Sera", adica titlul melodiei cu care a castiga la o sectiune a festivalului.

In 1996 a devenit recunoscut in toata lumea, odata cu melodia "Con Te Partiro", care va deveni ulteriro "Time to Say Goodbye", cantata in duet cu Sarah Brightman.

Andrea Bocelli este totodata si avocat, fiind doctor in avocatura si lucrand o perioada ca avocat la Curtea de Justitie din Pisa.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Andrea Bocelli concert Romania, #Andrea Bocelli Piata Constitutiei, #Bocelli concert Romania 2013, #Bocelli concert Piata Constitutiei, #bilete concert Andrea Bocelli , #concerte