Cesaria Evora promite ca isi va incheia cariera cu un concert la Bucuresti

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 15:29
1258 citiri
Cesaria Evora promite ca isi va incheia cariera cu un concert la Bucuresti
Foto: Arhiva

Cesaria Evora, "Diva desculta", nu va mai concerta pe 5 octombrie la Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate, dar promite ca retragerea sa oficiala se va face in cadrul unui concert pe scena Salii Palatului.

Project Events aduce cateva lamuriri cu privire la anularea concertelor din aceasta toamna, explicand ca, din cauza starii de sanatate precare, indragita artista a decis sa se interneze pe 21 septembrie intr-o clinica privata la Paris, unde se afla si in acest moment.

"Din pacate, dupa aproape 48 de ore petrecute pe holurile clinicii din Paris, reprezentantul Project Events, Sorin Sararu, declara: 'Eu si Jose - managerul Cesariei, ne-am rugat si am asteptat cu nerabdare ultimul buletin de analize eliberat azi 24 septembrie ora 01.00, in speranta unor vesti bune referitoare la sanatatea artistei.

Din pacate dupa indelungi discutii cu medicii si cu managerul Cesariei am hotarat in dimineata aceasta sa anulam momentan inclusiv acest concert de la Bucuresti. Cesaria si-a exprimant insa dorinta de a-si incheia cariera intr-un ultimul spectacol ce va avea loc la Bucuresti. Am asigurat-o pe Cesaria ca ii suntem alaturi si asteptam cu nerabdare sa se refaca cat mai repede", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Preject Events.

Pana acum medicii sunt rezervati cand este vorba de a comunica o data cand indragita artista va putea din nou sa incante fanii de la Bucuresti pentru acest ultim concert promis.

Deocamdata, organizatorii concertului din 5 octombrie anunta ca toti cei care au achizitionat bilete au posibilitatea de a le schimba cu o reducere de pana la 70% la toata lista noastra de concerte anuntate, din 2011 si 2012, mai exact la Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spargatorul de Nuci sau Lara Fabian.

Cesaria Evora si-a inceput cariera internationala la 47 de ani. De atunci a scos 11 albume, a vandut peste 5 milioane de unitati si a castigat numeroase premii. Cesaria Evora a reusit de fiecare data sa transmita publicului sau nostalgie, eleganta si emotie. Apreciata pe tot globul, "Diva desculta" nu si-a negat niciodata radacinile si vorbeste deschis depre situatia oamenilor din tara sa. "Ar trebui sa veniti in tara mea, in Republica Capului Verde si sa vedeti saracia de acolo. Acesta este modul nostru de viata. Asa am crescut" a raspuns Cesaria intrebata de ce apare intotdeauna desculta pe scena.

C.B.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Cesaria Evora Bucuresti, #Cesaria Evora concert 2011, #Cesaria Evora Sala Palatului , #concerte