Concert Bon Jovi in Capitala - vezi detalii legate de eveniment

Duminica, 10 Iulie 2011, ora 10:33
4645 citiri
Concert Bon Jovi in Capitala - vezi detalii legate de eveniment
Foto: Arhiva

Cu o productie impresionanta si o armata de oameni care fac totul ca fiecare concert sa se desfasoare in cele mai bune conditii, trupa Bon Jovi se pregateste sa concerteze, duminica, in Piata Constitutiei din Capitala.

Concertul, mult asteptat de publicul din Romania, va avea loc pe o scena de 54 de metri latime si 25 de metri adancime.

Puterea instalatiei de sunet depaseste 15.000 de wati, peste 500 de persoane lucrand la productia evenimentului, considerat "show-ul muzical al anului" in Romania, noteaza Mediafax.

Vezi ce trupe vor canta in deschidere la Bon Jovi

In deschiderea concertului formatiei Bon Jovi vor canta trupele romanesti QuantiQ si Stillborn. Accesul publicului este permis incepand cu ora 16:00, concertul urmand sa se incheie in jurul orei 23.00.

Jandarmeria Romana a anuntat ca peste 450 de jandarmi vor asigura ordinea publica la acest concert. Astfel, jandarmii vor asigura ordinea publica in zona desfasurarii concertului, dar si pe traseele de sosire si plecare ale participantilor, potrivit Newsin.

Cai de acces

Accesul publicului in Piata Constitutiei se va face prin doua puncte de acces - B-dul Libertatii, partea dinspre Calea 13 Septembrie si B-dul Libertatii, partea dinspre B-dul Natiunile Unite.

Totodata, accesul mijloacelor auto se va face prin punctul de acces din B-dul Unirii - Piata Regina Maria, sensul dinspre Piata Unirii, numai de catre firma de paza, cu permis de acces eliberat de organizator.

Pentru evitarea incidentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, Jandarmeria recomanda participantilor la acest concert sa respecte indicatiile fortelor de ordine, sa manifeste rabdare si sa evite implicarea in conflicte de orice natura. De asemenea, spectatorii trebuie sa respecte masurile adoptate de organizator (orele de acces, obiectele interzise etc.), iar in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala sunt rugati sa solicite ajutorul echipajelor de jandarmi.

Mai mult, participantii la eveniment sunt sfatuiti de Jandarmerie sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, bagaje) si sa evite pe cat posibil sa aiba la vedere obiecte de valoare care pot atrage atentia.

Biletele de concert au preturi de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) si pot fi procurate din reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Turneul trupei Bon Jovi "The Circle", demarat in februarie 2010, a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical de gen al anului trecut. Bon Jovi va concerta, pentru prima oara in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#concert Bon Jovi Bucuresti, #acces public concert , #concert