Concert BZN la Constanta

Luni, 22 Octombrie 2012, ora 12:58
4463 citiri
Concert BZN la Constanta

Dupa concertele sustinute la Sibiu, Iasi, Brasov si Bucuresti, a venit si randul constantenilor sa isi aduca aminte si sa se bucure de melodiile formatiei BZN. Trupa va sustine un concert la Sala Sporturilor din Constanta pe data de 2 decembrie 2012.

Mii de fani au umplut salile din Sibiu, Iasi si Brasov, iar Sala Palatului din Bucuresti este neincapatoare pentru toti cei care vor sa-i vada live, astfel ca organizatorii au decis sa mai adauge un concert in aceeasi zi (28 octombrie). La Constanta biletele se vor pune in vanzare incepand de luni 22 octombrie.

BZN va sustine doua concerte la Bucuresti, in aceeasi zi (Video)

Din actuala componenta a trupei fac parte Jan Keizer si Anny Schilder. Cei doi sunt familiarizati cu litoralul romanesc, cantand in 2011 si la Festivalul Callatis. Cei doi au primit chiar o stea pe Aleea Stelelor din Portul Turistic Mangalia. Anny promitea atunci ca va reveni la Constanta macar pentru a-si revedea steaua, daca nu chiar pentru a concerta in fata fanilor. Iata ca artista s-a tinut de promisiune, fanii trupei urmand sa aiba privilegiul de a-i asculta live pe cei de la BZN chiar la ei in oras.

Impatimitii muzicii anilor '70-'80 vor avea ocazia sa asculte live piese celebre precum "Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance Dance", "Mon Amour" si nu numai, anunta organizatorii.

Pentru concertul de la Constanta preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 250 lei: categoria VIP

- 200 lei: categoria 1

- 150 lei: categoria 2

- 100 lei: categoria 3

- 50 lei: categoria 4

Fanii care doresc sa achizitioneze bilete o pot face incepand de luni, 22 octombrie, din urmatoarele locatii: Casa de Cultura a Sindicatelor, magazinele Flanco (Real-sos Mangaliei, nr 195 A, Maritimo-bd Aurel Vlaicu nr 220, Tomis, bd Tomis, nr 391), Libraria Adevarul, magazinele Diverta (Park, bd Alexandru Lapusneanu, nr 116 C / Maritimo, bd Aurel Vlaicu, nr 220 / Tomis, bd Tomis, nr 391), magazinele Domo, Germanos, Vodafone si Orange, Oficiile Postei Romane.

Online, biletele se pot achizitiona de pe: www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro , www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro .

A.S.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#concert BZN Constanta, #concerte BZN Romania, #bilete concert BZN, #BZN Romania 2012 , #concerte