Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fanii i-au cantat "La multi ani" solistei de la Roxette, in concertul de la Bucuresti

Marti, 31 Mai 2011, ora 07:48
2218 citiri
Fanii i-au cantat "La multi ani" solistei de la Roxette, in concertul de la Bucuresti

Circa 15.000 de fani au fredonat la unison hit-urile Roxette si i-au cantat solistei Marie Fredriksson "La multi ani!", luni seara, la primul concert sustinut in Romania de celebrul duet suedez.

Imbracati in negru, Fredriksson si "creierul" trupei, Per Gessle, au urcat pe scena bucuresteana Zone Arena la 20:10, pe acordurile piesei "Dressed For Success". Au urmat alte doua hit-uri, "Sleeping In My Car" si "The Big L.", iar publicul, deja incalzit, canta alaturi de trupa.

"Buna seara, Romania! Este fantastic sa ne aflam aici pentru prima data. Va multumim ca ne-ati asteptat in toti acesti ani. O sa fie o seara speciala!", a salutat Fredriksson publicul si a promis melodii care sa acopere toata discografia Roxette.

Si s-a tinut de cuvant, cantand fara pauza, alaturi de Gessle, peste 20 de piese identificate cu istoria celor mai cunoscuti suedezi de la ABBA incoace. Nu au lipsit, astfel, melodiile cu radacina rock, printre care "How Do You Do", "Dangerous" si "The Look", dar nici baladele "Fading Like a Flower", "Spending My Time" si evergreen-ul "It Must Have Been Love", la care fanii au demonstrat ca stiu versurile pe de rost. "Incredibil!", a exclamat Marie Fredriksson, vazand reactia publicului, in timp ce Gessle avea sa le spuna spectatorilor, la un moment dat: "Faceti ca totul sa fie mai usor pentru noi, aici, pe scena".

Foto: Metalhead

Dupa prima jumatate de ora, fanii au inaltat un banner cu numele solistei si i-au cantat acesteia pentru cei 53 de ani impliniti chiar in ziua concertului, iar Fredriksson le-a multumit tot prin muzica, interpretand "Perfect Day".

La prezentarea instrumentistilor din spatele duetului, unul dintre chitaristi a cantat cateva acorduri din "Ciuleandra", confirmand astfel ca toata echipa Roxette a venit la Bucuresti cu "lectiile" facute.

Foto: Metalhead

Cu putin inainte de ora 22:00, Per Gessle si-a luat la revedere de la fani, iar revederea s-a produs instantaneu, la bis-urile "Listen to your Heart" si "Church of Your Heart", ultimul acompaniat de o muzicuta. In public, doua surori de 30 si, respectiv, 31 de ani, inca se frecau la ochi de mirarea si emotia intalnirii cu idolii ale caror cantece le ascultau in anii '80 la un casetofon reconditionat, oprind foarte des banda, sa poata nota versurile, pentru ca "pe vremea aceea nu exista Google...".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#concert Roxette Bucuresti, #solista Roxette, #fani cantat Roxette , #concerte