Julio Iglesias, inca un concert la Sala Palatului

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 16:29
1655 citiri
Julio Iglesias, inca un concert la Sala Palatului

Asteptat de publicul din Romania cu entuziasm, pentru concertul programat la Sala Palatului din Bucuresti pe 24 octombrie, artistul Julio Iglesias si-a prelungit vizita la Bucuresti pentru a onora invitatia organizatorilor de a satisface cererea mare a publicului, cu o noua reprezentatie.

Astfel, un al doilea concert va avea loc pe 26 octombrie, incepand cu orele 19:00, tot la Sala Palatului. In acompaniamentul orchestrei sale, Julio Iglesias ii va incanta pe spectatorii de la Sala Palatului cu un repertoriu variat din care nu vor lipsi celebrele tangou-uri animate de cuplul de dansatori profesionisti dar si cele mai indragite melodii.

Cele doua concerte de la Bucuresti fac parte din turneul mondial 2013 al artistului, dupa o serie de reprezentatii sustinute in Mexic, urmate pana la sfarsitul lunii decembrie de alte concerte uriase in Hong Kong si Indonesia.

"Sunt multumit de faptul ca am obtinut acordul unui nou concert Julio Iglesias, favorabil numarului foarte mare de spectatori dornici sa asiste la un astfel de eveniment. Am optat pentru Sala Palatului pentru ca tin foarte mult la calitatea sound-ului. De aceasta data va garantez ca va fi deosebit", a declarat Pepino Popescu organizatorul concertului.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias din 24 octombrie la categoria a IV-a si VIP au fost epuizate, ramanand locuri disponibile pentru categoriile cu preturi intre 250 - 390 Ron, iar pentru cel de-al doilea concert (26 octombrie) biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile la toate categoriile de pret dupa cum urmeaza: VIP-500 Ron, cat. 1- 390 Ron, cat. 2- 290 Ron, cat. 3- 250 Ron si cat. 4 - 200 Ron.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, magazinele EuroGSM din Unirea Shopping Center - parter (aripa centrala), zona Dorobanti - B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, zona Lujerului in incinta Hypermarketului Cora Lujerului, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#concert octombrie Julio Iglesias, #concert Julio Iglesias Sala Palatului, #reprezentatie noua Julio Iglesias , #concerte