Artistul cu cel mai difuzat clip in istoria MTV-ului, in Romania! Concertele lui 2014

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 14:17
2616 citiri
Artistul cu cel mai difuzat clip in istoria MTV-ului, in Romania! Concertele lui 2014

Solistul trupei Genesis, Peter Grabriel, va concerta in Romania in 8 mai 2014, la Romexpo, in pavilionul central.

Concertul marcheaza 25 de ani de la aparitia celui mai cunoscut album al artistului, "So", material remasterizat si disponibil incepand cu aceasta luna intr-o editie de colectie.

Artistul se va afla pentru prima oara in Romania, el incluzand recent Bucurestiul in turneul sau din Europa, Back To Front, dupa cum reiese chiar de pe site-ul sau. Pana acum erau programate mai multe concerte in Germania, in aprilie si mai, fiind adaugate recent si doua show-uri in Slovacia (Bratislava, 5 mai) si Romania (Bucuresti).

Biletele, de la 165 pana la 495 de lei

Biletele vor fi puse la vanzare in 7 noiembrie, ele urmand sa coste 165 de lei in tribune, 175 de lei in Golden Ring (in picioare), 385 de lei in categoriea Premium Seats (locuri pe scaune) si 495 de lei in Diamond Seats (locuri pe scaune), potrivit organizatorilor. Tichetele vor putea fi cumparate de pe www.myticket.ro, dar si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Cu 6 statuete Grammy, 3 Brit Awards si alte 13 trofee MTV Video Music Awards, Peter Gabriel, originar din Marea Britanie, este unul dintre cei mai influenti artisti din industria muzicala internationala.

Membru fondator al trupei Genesis, Peter Gabriel a cantat in aceasta formula timp de opt ani, dupa care si-a facut o cariera solo. Hitul Sledgehammer s-a bucurat si de un videoclip remarcabil, care a stabilit noi standarde de creatie vizuala in industria muzicala. Acesta a castigat nu mai putin de 9 MTV Video Music Awards in 1987, record ce ramane inca in picioare, devenind totodata si cel mai difuzat clip din istoria MTV.

Pasiunea pentru animatii si efecte speciale a devenit treptat una dintre caracteristicile carierei sale, ideile ingenioase puse in practica odata cu fiecare nou clip aducandu-i tot mai multe premii. De altfel, 3 dintre statuetele Grammy din palmaresul sau sunt pentru categoria video: Best Short Form Music Video in 1993 si 1994 pentru Digging in the Dirt, respectiv Steam si Best Long Form Music Video pentru Secret World Live, in 1996.

Insa dincolo de viziunile artistice inovatoare in materie de grafica, Peter Gabriel este un muzician complex, interpret si compozitor ce si-a pus amprenta de-a lungul carierei solo pe nu mai putin de 9 albume de studio, 3 albume live, 4 soundtrack-uri si alte 4 compilatii, plus peste 35 de single-uri.

Dupa turneul in cadrul caruia va ajunge si in Romania, artistul va lua o pauza, pentru a se putea dedica in totalitate vietii de familie.

Tot in 2014, in februarie, vor veni in Romania si veteranii de la Deep Purple, care ne-au mai vizitat, insa ar putea ajunge din nou si trupele AC/DC si Rolling Stones, care pregatesc turnee aniversare.

A.S.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Peter Gabriel Romania, #Peter Gabriel concert Romexpo, #bilete Peter Gabriel concert Bucuresti, #Peter Gabriel concert Bucuresti 2013, #solist Genesis concert Romania, #concerte Romania 2014 , #concerte