Trupa Kings of Leon a facut spectacol in Bucuresti (Video)

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 12:58
5767 citiri
Trupa Kings of Leon a facut spectacol in Bucuresti (Video)
Foto: Facebook/Kings of Leon

Trupa Kings of Leon a sustinut primul concert in Romania, sambata seara, la Arena Nationala din Capitala. Formatia de rock a electrizat multimea cu hituri precum "Sex of Fire" si "Use Somebody", dar si cu proiectii video spectaculoase.

Formatia a intrat in scena - avand drept "uvertura" sunetele unei inimi ce bate - pe piesa "Over", putin dupa ora 21,00 si a bucurat miile de spectatori cu un concert de aproape doua ore. Spre finalul show-ului, vocalul trupei a amintit ca venirea in Romania este o premiera pentru artisti. "Nu de multe ori avem sansa de a merge in locuri in care nu am mai fost, multumim pentru asta!", a spus Caleb Followill.

Concertul de la Bucuresti a fost cuprins in turneul de promovare a celui mai nou album al formatiei, "Walls". Pentru un efect dramatic, pe scena de la Arena Nationala a fost dispusa o cortina grea, in culoarea rosu-inchis, care s-a ridicat treptat, pentru a descoperi ecranele din spatele trupei, pe care au fost proiectate montaje cu figuri geometrice, flori uriase deschizandu-se sau fiecare din membri trupei, evoluand in timpul show-ului.

Primul superhit al formatiei, "Sex on Fire", a fost cantat, la unison cu publicul la aproape jumatate de ora de la inceperea spectacolului. Imediat dupa, cortina rosie a cazut si a lasat loc in fata doar membrilor trupei care au impus alte ritmuri - cele ale cantecelor "The Runner" si "Comeback Story".

Pe toata durata show-ului, in ciuda acusticii cu probleme de la Arena Nationala, artistii au fost acompaniati de fanii care au fredonat alaturi de ei si care au leganat lanternele aprinse ale telefoanelor mobile, pe ritmul muzicii.

Pentru final, cei de la Kings of Leon au pastrat doua hituri - "Use Somebody" si "Waste a Moment". Artistii au incheiat concertul fara bis, aruncand in public "consumabile" din spectacol - pene de chitara si bete de toba.

Despre Kings of Leon

Cap de afis al celor mai mari festivaluri din lume - Glastonbury, Coachella, Roskilde si Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile) - in 14 ani de cariera, trupa Kings Of Leon a produs sapte albume, a vandut peste 18 milioane de discuri si peste 24 de milioane de single-uri in intreaga lume si a castigat doua premii Grammy: unul pentru "Sex on Fire" in 2009 si unul pentru "Use Somebody" in 2010.

Imbinand mai multe stiluri, ca hard rock, alternative rock si garage rock, Kings of Leon s-a bucurat de succes, initial, in Marea Britanie, obtinand primele pozitii in "Top 40 Single", doua premii Brit si un premiu Juno.

Albumul "Walls" a fost lansat pe 14 octombrie anul trecut.

Trupa americana formata in Nashville (Tennessee) este compusa din fratii Anthony Caleb Followill (voce, chitara ritmica), Ivan Nathan Followill (tobe, percutie), Michael Jared Followill (chitara bas) si varul lor Cameron Matthew Followill (chitara).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#concert Kings of Leon, #kings of leon, #Kings of Leon romania, #Kings of Leon bucuresti, #Kings of Leon arena nationala , #concerte