TVR pune la cale Cerbul de Aur impreuna cu Primaria Brasov. Au decis si data

Joi, 24 Mai 2018, ora 15:21
4461 citiri
TVR pune la cale Cerbul de Aur impreuna cu Primaria Brasov. Au decis si data
Foto: Arhiva Pixabay

O noua editie a Festivalului Cerbul de Aur, dupa cea mai recenta, din 2009, ar putea avea loc in perioada 29 august - 2 septembrie, la Brasov, potrivit unui comunicat remis de TVR.

Reprezentantii Televiziunii Romane s-au intalnit, joi, cu autoritatile locale din Brasov pentru a discuta detalii privind organizarea Festivalului International Cerbul de Aur. La discutie au participat o delegatie a TVR condusa de Doina Gradea, presedinte-director general, George Scripcaru, primar al Brasovului, si Ioan Andrei Vestea, presedinte al CJ Brasov.

In cadrul intalnirii, reprezentantii TVR si ai autoritatilor locale au convenit, de principiu, ca evenimentul sa fie realizat in coproductie de televiziunea publica, Primaria si CJ Brasov.

Totodata, participantii la discutie au agreat ca posibila perioada de desfasurare a festivalului intervalul cuprins intre 29 august - 2 septembrie, urmand ca TVR sa faca toate demersurile legale pentru organizarea evenimentului.

In an aniversar, dedicat Centenarului Romaniei si semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gala aniversara, doua zile de concurs si o gala a evenimentului, potrivit comunicatului.

Festivalul se va incheia cu o gala centenara, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul International Cerbul de Aur a debutat in anul 1968 si a avut 17 editii, cea mai recenta fiind organizata in anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival international de muzica organizat in Romania si, in mod traditional, la Brasov, se arata in acelasi comunicat.

De-a lungul anilor, acest festival a gazduit aparitii si recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amalia Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow si multi altii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cerbul de Aur august, #Cerbul de Aur 2018 , #festival
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Pentru Cerbul de Aur, trebuie sa recuperati si coarnele lui