Premiile Grammy 2013: Gotye, FUN. si Mumford, castigatorii serii (Galerie foto&Video)

Luni, 11 Februarie 2013, ora 09:34
3881 citiri
Premiile Grammy 2013: Gotye, FUN. si Mumford, castigatorii serii (Galerie foto&Video)

Principalele premii de anul acesta la Gala Grammy Awards 2013, de la Los Angeles, s-au dus catre Gotye, FUN. si Mumford & Sons, cei din urma plecand acasa cu doua premii, inclusiv pentru Albumul anului.

Trio-ul indie-pop FUN. a castigat la categoriile Cel mai bun Nou Artist si pentru Cantecul Anului, cu hitul We are Young, relateaza The Guardian.

Artistul australian Gotye a castigat trei premii Grammy, la fel ca trupa The Black Keys, care s-a impus inclusiv la categoria Cel mai bun album rock, cu El Camino.

Jay Z si Kanye West au castigat fiecare cate trei trofee, printre victoriosii serii aflandu-se si DJ Skrillex, Adele, Zac Brown Band, Miguel si Kelly Clarkson.

Cel mai bun album de muzica alternativa a fost desemnat Making Mirrors (Gotye), Cel mai bun album rap, Take Care (Drake), iar Cel mai bun album de muzica electronic/dance - Bangarang (Skrillex).

Senzatia serii a fost insa Justin Timberlake, introdus in scena de Ellen DeGeneres si Beyonce, revenire mult asteptata, aceasta fiind prima reprezentatie a sa televizata de la lansarea single-ului Suit & Tie, in ianuarie, prima melodie din ultimii cinci ani.

Cea care a deschis seara a fost Taylor Swift, cu o reprezentatie inspirata de lumea circului, pentru melodia We Are Never Ever Getting Back Together.

In cadrul serii a fost adus si un tribut lui Bob Marley, protagonistii fiind Rihanna, Sting si Bruno Mars.

Rihanna s-a afisat la aveniment cu Chris Brown, neascuzand nicio clipa sentimentele pe care i le poarta.

Cantareata britanica Adele, care a luat o pauza de cand a ramas insarcinata cu primul sau copil, a revenit si ea spectaculos.

Katy Perry a fost senzatia serii, intr-o rochie urmand linia corpului si scotandu-i in evidenta bustul generos.

De altfel, reactiile nu au lipsit, cea a lui Ellen DeGeneres fiind poate cea mai vehementa, desi prezentatoarea se afla la bratul sotiei sale, Portia de Rossi, conform Gossip Cop.

Beyonce a optat pentru o costumatie in alb negru, aratand de-a dreptul fabulos.

Jennifer Lopez, cu un picior la vedere, s-a afisat la bratul mai tanarului, insa stabilului sau partener, Casper Smart.

Nu au lipsit de la eveniment nici actrita Nicole Kidman si sotul ei, cantaretul de country Keith Urban.

Mariu Moga mai are de asteptat

Cat despre Marius Moga, cel care era nominalizat la Premiile Grammy pentru colaborarea sa la albumul Overexposed al trupei Maroon 5, se pare ca artistul mai are de asteptat pana sa-si adauge in palmares un astfel de premiu.

Marius Moga, nominalizat la Premiile Grammy (Video)

Marius Moga a compus pentru albumul Overexposed, al celor de la Maroon 5, piesa The man who never lied.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Premiile Grammy 2013, #Justin Timberlake Grammy 2013, #castigatori Grammy 2013 , #Grammy
Comentarii