Colaborare inedita: Jean-Michel Jarre a inregistrat o piesa cu Edward Snowden

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 18:01
2883 citiri
Colaborare inedita: Jean-Michel Jarre a inregistrat o piesa cu Edward Snowden
Foto: Facebook/Jean-Michel Jarre

Muzicianul francez Jean-Michel Jarre a inregistrat o piesa tehno in colaborare cu Edward Snowden, care va fi lansata la sfarsitul acestei saptamani.

Noua piesa, care este deja disponibila pe iTunes, se intituleaza "Exit" si a fost inregistrata dupa ce cotidianul britanic The Guardian l-a pus pe Jean-Michel Jarre in contact cu celebrul avertizor de integritate american, dupa un interviu realizat cu muzicianul francez, in 2015, informeaza News.ro, citand site-ul revistei New Musical Express.

Jean-Michel Jarre doneaza 1% din incasari pentru educatie, pe viata

Piesa "Exit" face parte din urmatorul album inregistrat de Jean-Michel Jarre, intitulat "Electronica Volume II: The Heart of Noise".

Vorbind despre Edward Snowen, Jean-Michel Jarre a declarat in interviul de anul trecut ca fostul angajat al CIA, in varsta de 32 de ani, in prezent refugiat la Moscova, este "un erou absolut al timpurilor noastre" si a cerut jurnalistilor de la The Guardian sa il puna in legatura cu Snowden.

Edward Snowden si-a facut cont de Twitter: Ce s-a intamplat in doar cateva ore

Cotidianul britanic a transmis mai departe solicitarea muzicianului francez si acesta s-a deplasat, apoi, la Moscova, unde a inregistrat piesa "Exit", ce include fragmente cu vocea lui Edward Snowden.

Noul disc al muzicianului francez include colaborari ale sale cu artisti de renume, precum Pet Shop Boys, Cyndi Lauper, Gary Numan, Jeff Mills si Peaches.

In urma cu cateva zile, presa britanica a dezvaluit ca Edward Snowden va fi subiectul unei noi piese de teatru, "Privacy", in care rolul sau va fi jucat de actorul Daniel Radcliffe, starul francizei "Harry Potter". Piesa va avea premiera in luna iulie, la New York.

Un film despre viata si cariera lui Edward Snowden, intitulat "Snowden", regizat de Olivier Stone si cu Joseph Gordon-Levitt in rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane nord-americane pe 16 septembrie.

Nascut pe 24 august 1948, Jean-Michel Jarre este compozitor, producator si instrumentist. Si-a inceput cariera in 1972 si este considerat unul dintre pionierii muzicii electronice si ai curentului new age. Pana in prezent, cele 18 albumele de studio ale sale au fost vandute in peste 80 de milioane de exemplare, in intreaga lume.

In 1979, a fost inclus in Cartea Recordurilor Guinness pentru concertul cu cel mai mare numar de spectatori (sustinut in Place de la Concorde, Paris), iar in 1987 a doborat acel record cu un show sustinut in Houston. Zece ani mai tarziu, Jarre a stabillit un nou record Guinness, la aceeasi categorie, cu un spectacol sustinut la Moscova, cu ocazia implinirii a 850 de ani de la infiintarea orasului, la care au participat peste 3,5 milioane de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Jean Michel Jarre melodie Edward Snowden, #Jean Michel Jarre colaborare Edward Snowden, #Jean Michel Jarre piesa Edward Snowden , #melodii