Concertul Madonnei, informatii practice pentru spectatori

Duminica, 23 August 2009, ora 17:06
2168 citiri
Concertul Madonnei, informatii practice pentru spectatori

Organizatorii concertului Madonna la Bucuresti anunta ca accesul in spatiul de concert se va face in intevalul orar 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrari: cea din zona statiei de metrou Izvor, intrarea de la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu Splaiul Independentei, si cea de-a treia, la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu Bulevardul Natiunilor Unite.

Fanii vor avea acces in zona concertului numai pe baza biletului valid, o singura data.

In cazul in care posesorul de bilet alege sa paraseasca zona de concert, nu va mai putea ultiliza biletul pentru accesul ulterior, informeaza Adevarul.

Totodata, biletul va fi pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba in permanenta asupra lor si un act de identitate valid.

Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, in special a metroului, pentru a evita orice neplaceri create de restrictionarea traficului in zona de concert.

Ultima rezerva de bilete la concertul Madoonei, de miercuri, in Gazon A, precum si pachetele Gold sunt deja epuizate, iar la categoriile VIP - 800 de lei si Gold Bar - 600 de lei au ramas mai putin de 100 de bilete.

Cei care nu si-au achizitionat inca bilete pentru showul divei o mai pot face din magazinele Diverta numai astazi, iar incepand de maine acestea vor fi disponibile doar la casa de bilete situata la intrarea in Parcul Izvor, in dreptul statiei de metrou Izvor, informeaza organizatorii.

Punctul de vanzare a biletelor va fi deschis luni si marti, intre orele 12.00 si 21.00, iar miercuri, in ziua evenimentului, intre orele 9.00 si 22.00. in prezent mai sunt disponibile bilete la urmatoarele categorii de pret: 120 de lei (Gazon B), 600 de lei (Gold Bar) si respectiv 800 de lei (VIP).

Spectatorii nu au voie in spatiul de concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri sau umbrele.

De asemenea, este interzis accesul cu scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#concert Madonna Bucuresti, #informatii concert Madonna Bucuresti , #muzica populara